Nota aclaratoria de la Federació de Futbol de les Illes Balears,

7 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

 

La Federació de Futbol de les Illes Balears, en relació a l’Acord del Consell de Govern del 20 de juny de 2020 (BOIB 112, de 20 de juny) on s’especifiquen les mesures relatives a les condicions en les quals s’ha de desenvolupar l’activitat esportiva, vol aclarir el següent respecte a les condicions de l’inici de les competicions i, sobretot, pel que fa als partits amistosos:

1. Les competicions esportives federades, no iniciaran la seva temporada 2020/21 fins que s’aprovi el seu calendari oficial, que mai podrà esser abans del dia 1 de setembre. De fet, la FFIB té previst decidir-ne el calendari en la pròxima Assemblea General Ordinària, convocada oficialment per al pròxim 10 de setembre.

2. De la mateixa manera, no serà possible la disputa de cap partit amistós fins l’1 de setembre, a menys que es faci una petició expressa dirigida a la FFIB que la remetrà a la Conselleria d’Afers Socials i Esports perquè n’analitzi si té una causa justificada i en decideixi la seva autorització, sempre que les condicions ho permetin.

3. A partir de dia 1 de setembre els partits amistosos s’hauran de dur a terme en les condicions que s’estableixin en la normativa vigent que estigui establerta.

Comentarios cerrados