Àngel López i Alexander Ivaylov pugen de categoria, demostrant el nivell balear

5 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Per primera vegada durant la presidència de Miguel Bestard a la FFIB i de Tomeu Riera Morro al Comitè d’Àrbitres s’ha aconseguit que dos àrbitres de Tercera Divisió de Balears pugin en una mateixa temporada a 2a Divisió “B”.

 

Després de superar un curs formatiu molt exigent a nivell territorial de gairebé 10 mesos de durada, que va ser coordinat i dirigit pels professors Salvador Fornés Bover i Miguel Guardiola Rotger, els nostres àrbitres de Balears, Àngel López de l’Amo (24 anys) i Alexander Ivaylov (23 anys) es van enfrontar amb èxit a les proves de selecció nacional per determinar els àrbitres que finalment ascendirien a 2ª Divisió B per a la Temporada 2020/2021.

 

Cal destacar que Àngel López de l’Amo en les proves de selecció nacional ha obtingut la màxima puntuació de tot Espanya en els exàmens tècnics (regles de joc, actes, jugades de vídeo, anglès) quedat en primer lloc de tot Espanya, mentre que Alexander Ivaylov ha quedat en 8a posició nacional en aquestes proves tècniques.

 

Tot l’esforç i treball realitzat temporada rere temporada per part de l’Escola d’Àrbitres de Comitè Balear de la FFIB, que presideix Tomeu Riera Morro, està donant els seus fruits i la temporada vinent la FFIB estarà representada en la categoria de bronze de el futbol espanyol per 6 àrbitres de Balears, dels quals es destaca la seva joventut, preparació i projecció com són: Álvaro Varón (26 anys), Mateu Busquets (26 anys), Miguel Domato (32 anys), Luís Bestard (26 anys), Àngel López de l’ amo (24 anys) i Alexander Ivaylov (23 anys).

 

FFIB

Comentarios cerrados