Tres referents per a l’equip d’autonòmica

29 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria:

Clara Villanueva (35), Estefa Rodríguez (27) i Andrea García (30), són els últims fitxatges de l’equip femení autonòmica que estaran als ordes de Javier Zurbano. Procedents totes elles del CF Sp. de Mahón, compten amb passat en la categoria autonòmica i fins i tot superior.

Clara Villanueva és una de les que més experiència acumula en el futbol femení. La migcampista des Castell, va estar enrolada durant sis temporades en el FC Barcelona , tres de elles dins el segon equip i tres dins el primer equip per després de la seva sortida del club blaugrana acumular sis temporades en el Granada CF tots ells en Primera Divisió. Com en els anys anteriors en el club de Bintaufa, Villanueva serà una de les estendards de l’equip per al nou curs.

Estefa Rodríguez per part seva, també ha de ser un dels referents ofensius de l’equip en aquest nou projecte. Amb passat en el Collerense a primera divisió, Ciutat de Palma i RCD Mallorca. El seu gen competitiu i ambició com a principals virtuts fora del camp afegint la seva qualitat ofensiva i la seva visió de joc la farán liderar a l’equip en aquest aspecte del joc.

Andrea García, per part seva, arribar al futbol femení fa poques dates, després de ser un referent en el món del voleibol. L’haver estat jugadora professional, encara que sigui en un altre esport, aporta aquesta experiència l’equip amb aquesta faceta. Els seus 184 centímetres d’altura, condicionen les tasques defensives dels rivals i és un hàndicap favorable per a l’equip.

Benvingudes les tres a Ses Canaletes!!

Comentarios cerrados