Carta de Rafel Palou (Presidente del C.E.Constancia)a la família i amics de Miquel Vaquer

28 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

 

Avui des del CE Constància volem donar el nostre condol més sincer a la família de Miquel Vaquer Martorell i a tota la família Constanciera després que Miquel ens deixés ahir a l’edat de 64 anys.

Miquel Vaquer va ser jugador del Constància i va destacar especialment en la dècada dels anys 80.

Record de ben jovenet anar al Nou Camp d’Inca a veure partits del Constància i un dels noms dels jugadors que me va quedar per sempre va ser el de Miquel Vaquer, Vaqueret pels aficionats. Un jugador prim amb ses cames primes però viu, feiner i ràpid com un llamp, capaç de desequilibrar un partit en qualsevol moment. Tot duna vaig notar l’estimació dels aficionats constanciers cap a Miquel Vaquer. Un jugador que en moltes ocasions va fer posar drets els aficionats durant el partit quan ell tenia la pilota. Un jugador encara ben viu a la memòria de molts d’aficionats al Constància i al futbol en general.

Que descansi en pau.

Rafel Palou (President del CE Constància)

Comentarios cerrados