EXPERIENCIA EN LA CATEGORIA FEMENINA AUTONOMICA

27 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’equip femení autonòmica continua agafant forma per a la pròxima temporada i en aquesta ocasió amb l’arribada de tres noves futbolistes amb experiència en la categoria.

Laura Ruiz (36), pot ocupar la posició de lateral i compta amb experiència en la segona divisió nacional, formant part de la plantilla del CF Sp. de Mahón que va estar una temporada en la categoria.

Zaira Martinez (31), va acompanyar a Laura Ruiz en aquesta experiència, i de nou compartiran vestuari a Ses Canaletes aquesta temporada. Ocupa principalment la posició de central i serà un dels estendards de l’equip de Javier Zurbano.

Mireia Bonilla (16) serà una de les jugadores més joves de la plantilla, encara que coneix la categoria, amb el seu gran curs passat en les files del CF Sp. de MaHón. Formada en l’Atlètic Villacarlos fins a la seva etapa infantil, ocupa la posició de portera i compartirà club, uns anys després amb el seu germà, Frank Bonilla, jugador de l’equip regional.

Benvingudes les tres a Sant Lluís!

Comentarios cerrados