El camp de futbol de Son Roca ja té instal•lada la nova gespa

27 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

L’IME està renovant la gespa i enllumenat d’aquest i altres tres camps municipals: Collerense, La Victòria i Secar de la Real

José Hila: “Volem que els infants i joves juguin al futbol en bones condicions, perquè l’esport a les nostres barriades té un paper social fonamental”

Palma, 27 de juliol de 2020.- El batle de Palma, José Hila, ha visitat avui el camp de futbol municipal de la barriada de Son Roca, on ha pogut comprovar que ja s’està finalitzant d’instal·lar la nova gespa en una superfície total de 6.645,60 m². Es tracta d’una gespa de darrera generació mixta de monofilament nervats i fibril·lats.

En conjunt, l’Institut Municipal de l’Esport (IME) està substituint tant la gespa, com el del sistema de reg, porteries, marcadors i banquetes, a més de l’enllumenat (per un sistema LED de baix consum) d’aquest camp de futbol de Son Roca, amb un pressupost total de 183.304,50 euros. L’antiga gespa tenia una antiguitat de 14 anys, i els anteriors focus emetien anualment 45 tones més de CO2 que els nous que ara instal·la l’IME.

El batle de Palma ha destacat que “volem que els infants i joves juguin al futbol en bones condicions, perquè l’esport a les nostres barriades té un paper social fonamental”. Precisament, el club CD San Roque, que té com a seu aquest camp, té jugadors de l’Associació Naüm de Son Roca, entitat amb la qual col·laboren des de fa anys.

A la visita per comprovar el transcurs de les obres han estat presents el regidor d’Esports, Francisco Ducros, juntament amb membres de l’equip humà de l’IME; el president i vicepresident del CD San Roque, Diego Massot i Rafael Pastor, així com Celia Prieto, tresorera de Naüm i Margalida Jordà, cap de Naüm i col·laboradora del club.

Projecte global

A més, del camp de Son Roca, l’IME està renovant la gespa i enllumenat dels camps de futbol del Collerense, La Victòria i Secar de la Real, una demanda històrica dels

clubes que hi juguen. La inversió per als quatre projectes té un pressupost total de 837.622,22 euros i consisteix en la renovació d’un total de 26.200 m2 de gespa de darrera generació, mixta de monofilament nervats i fibril·lats; el canvi del sistema de reg, porteries, marcadors i banquetes, i la substitució dels focus a il·luminació LED. Amb aquest canvi d’enllumenat s’emetran aproximadament 45 tones de C02 menys per camp, la qual cosa fa un total de 180 tones menys a l’any.

Per que fa al calendari d’aquestes obres, la gespa està instal·lada durant aquesta darrera setmana de juliol i seguidament s’iniciarà la substitució dels focus halogenurs a projectors LED amb un termini de quatre setmanes.

Comentarios cerrados