Sports de ca Nostra

JAVIER ZURBANO, NOU ENTRENADOR DE L’EQUIP DE LLIGA FEMENINA AUTONOMICA

Javier Zurbano Lacalle (40), serà l’encarregat de dirigir al CCE Sant Lluís femení de lliga autonòmica la pròxima temporada. El preparador i el club han arribat a un acord per a aquest curs, en el que serà el debut de entrenador i de l’equip a la categoría.

El nou tècnic blau ha dirigit a la nostra entitat a l’equip cadet, l’aleví D i la passada temporada l’aleví B, i porta diversos anys acumulant experiència com a entrenador.

Titulat en nivell 2, i cursant els seus estudis de nivell 3 durant la pròxima temporada, Javier Zurbano iniciarà la seva trajectòria com a tècnic en el futbol femení com a primer entrenador i al costat de la direcció esportiva es posen a treballar en el que serà la planificació de la plantilla 2020/2021.

Alvaro Rotger, com a segon entrenador i Pedro Lozano com a delegat, acompanyaran al tècnic navarrès en el nou projecte a la competició balear.

Javier Zurbano, nou entrenador del equip femení de lliga autonòmica

Los comentarios están cerrados.