JAVIER ZURBANO, NOU ENTRENADOR DE L’EQUIP DE LLIGA FEMENINA AUTONOMICA

20 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Javier Zurbano Lacalle (40), serà l’encarregat de dirigir al CCE Sant Lluís femení de lliga autonòmica la pròxima temporada. El preparador i el club han arribat a un acord per a aquest curs, en el que serà el debut de entrenador i de l’equip a la categoría.

El nou tècnic blau ha dirigit a la nostra entitat a l’equip cadet, l’aleví D i la passada temporada l’aleví B, i porta diversos anys acumulant experiència com a entrenador.

Titulat en nivell 2, i cursant els seus estudis de nivell 3 durant la pròxima temporada, Javier Zurbano iniciarà la seva trajectòria com a tècnic en el futbol femení com a primer entrenador i al costat de la direcció esportiva es posen a treballar en el que serà la planificació de la plantilla 2020/2021.

Alvaro Rotger, com a segon entrenador i Pedro Lozano com a delegat, acompanyaran al tècnic navarrès en el nou projecte a la competició balear.

Javier Zurbano, nou entrenador del equip femení de lliga autonòmica

Comentarios cerrados