L’Ajuntament demana a l’afició de l’Atlético Baleares que diumenge no surti a celebrar l’ascens a Segona Divisió si es produeix per no posar en risc la salut de les persones

18 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

No es permetrà l’accés a la font de La Rambla per evitar que es puguin produir aglomeracions i no es respectin les distàncies de seguretat

 Amb aquesta petició es cerca evitar riscos derivats de la situació sanitària ocasionada per la COVID-19

 

Palma, 18 de juliol de 2020.- L’Ajuntament de Palma demana a l’afició de l’Atlético Baleares que aquest diumenge no surti a celebrar l’ascens a Segona Divisió, si es produeix. La situació de crisi sanitària generada pel COVID-19 no aconsella que aquestes celebracions tinguin lloc ja que es poden produir aglomeracions i no respectar la distància de seguretat entre les persones, per això s’apel·la a la responsabilitat ciutadana i que no es posi en risc la salut de les persones. Per això, no es permetrà l’accés a la font de La Rambla, on s’habilitarà un dispositiu coordinat de la Policia Local i la Nacional per evitar les concentracions.

El Consejo Superior de Deportes, la Real Federación Española de Fútbol i La Liga de Fútbol Profesional estan duent a terme una campanya de conscienciació per evitar les celebracions i concentracions d’aficionats, a la qual l’Ajuntament s’hi suma. A més, cal recordar que totes les competicions s’han desenvolupat a porta tancada per evitar les aglomeracions de persones que suposen un focus de possibles contagis.

Comentarios cerrados