Playoff d’ascens a Tercera, en directe per streaming FFIB (Horarios Actualizados)

17 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Els 6 partits es podran veure pel web de la Federaci贸 en streaming a dues c脿meres i amb repeticions

Els partits d’ascens de Preferent a Tercera Divisi贸 es podran veure en directe. La FFIB ha arribat a un acord amb el periodista Jaume Cap贸, actualment a R脿dio Balear i expert en futbol regional, per tal de donar els 6 partits d’aquesta promoci贸 d’ascens expr茅s.

La FFIB ajudar脿 en la connexi贸 d’internet d’alta capacitat i posar脿 al seu abast les instal路lacions a Jaume Cap贸, qui narrar脿 els partits amb els millors comentaristes i amb una realitzaci贸 a dues c脿mares i amb capacitat per oferir repeticions. Tot un luxe de retransmissions que es podran seguir pel web de la Federaci贸 de Futbol de les Illes Balears聽www.ffib.es聽o b茅 pel canal oficial de la FFIB a Youtube.

Recordem que les dues semifinals i les dues finals es disputaran a Son Malferit, camp de la FFIB.

Grup I:

Alar贸 – Penya Esportiva Sant Jordi, dissabte 18 de juliol a les 18:00 hores

Sant Jordi- Campos dissabte, 18 de juliol a les 20:30 hores

 

Grup II:

Porreres – Mercadal diumenge 19 de juliol a les 18:30 hores

Serverense – G猫nova diumenge 19 de juliol a les 20:30 hores

Comentarios cerrados