MIQUEL BESTARD, RATIFICAT COM A PRESIDENT DE LA FFIB

9 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Miquel Bestard, ratificat per la Conselleria d’Afers i Esports com a president pel període 2020-24

En uns dies ha de comunicar la seva junta directiva a Esports

La Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes ha remès a la FFIB la resolució per la qual ratifica a Miquel Bestard com a president de la Federació de Futbol de les Illes Balears. Un procés electoral que es va iniciar el passat 17 de febrer amb l’acta de l’Assemblea General Extraordinària celebrada dos dies abans i que es va enviar a Esports. Es va aprovar les actuacions prèvies i preparatòries del procés electroal 2020-24, així com la documentació electoral corresponent.

Només es va presentar una única candidatura, encapçalada per Miquel Bestard. Ara, la Conselleria d’Afers Socials i Esports ha ratificat Miquel Bestard com a president de la Federació per al període 2020-24. Bestard disposa de 10 dies naturals per comunicar a la Direcció General d’Esports la composició de la seva junta directiva que designi. Una vegada es realtzi la composició, la Direcció General d’Esports ordenarà la inscripció del president i de la seva junta directiva de la FFIB en el Registre d’Entitats Esportives de les Illes Balears i la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Miquel Bestard, en declaracions als mitjans propis de la FFIB ha declarat sobre el procés electoral i altres temes d’actualitat al món del futbol balear:

«Quan me vaig presentar era per intentar seguir una tasca que ens marcàrem fa 17 anys i en la qual estam en una línea de cercar la superació i el bé pel futbol i que cresqui aquest esport dia a dia. Aquest és el nostre objectiu. Estam contents. Tenc un eslògan clar que es «Tots Junts Feim Futbol» perquè és un esport d’equip. Així que estam molt satisfets de tota la gent que ha fet feina amb noltros, siguin assembleïstes, futbolistes, entrenadors, directius, delegats… hem intentat treure el millor de tothom i estam molt a prop de la gent, sobre tot dels clubs. Així que vull donar les gràcies a tots. Hem de millorar aquests pròxims quatre anys. Ja hem modernitzat bastant la FFIB amb un edifici nou i una línia correcta a nivell

informàtic. Volem professionalitzar més la Federació, a la fi que tothom tengui més facilitats i complir amb els requisits que ens toca fer però sobretot donant suport al món del futbol. Pensam molt en el futbol amateur. Ens hem trobat amb una situació dolenta per aquesta pandèmia però creim que el futbol s’ha de decidir en el terreny de joc i per això hem apostat amb la seguretat sanitària, per fer els playoffs de regional. Ha d’ascendir el que li toqui al terreny de joc. Suposa uns costs per a la FFIB perquè hem hagut de facilitar test als 31 equips abans d’entrenar i abans de jugar. Però era el que tocava. Sobre el playoff d’ascens a Segona es històric que tres equips com l’Atlètic Balears, UD Ibiza y Penya Esportiva estiguin per lluitar per l’ascens. Estam d’enhorabona. Ens encantaria que pujassin els tres, però almanco ha de pujar un perquè tenguem un representant balear a Segona. Sobre el RCD Mallorca desitjam que mantengui la categoria, juguen bé baix el meu punt de vista i en aquests 4 partits que queden se pot salvar. Seria un èxit extraordinari el que tothom vol: futbol de Primera a les illes amb el RCD Mallorca. Desitjam que se salvi i confiam».

Comentarios cerrados