L’IME ha iniciat el canvi de gespa dels camps de futbol de Coll d’en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real i la Victòria

9 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

La inversió total és de 837.622,22 euros Se substituiran els focus per il·luminació LED i es renovarà un total de 26.200 m2 de gespa als quatre camps

José Hila: “Ens varem comprometre amb els clubs de futbol a fer aquesta reforma tan necessària”

Palma, 9 de juliol de 2020.- Les obres de renovació de gespa i il·luminació LED dels camps de futbol del Coll d’en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real i la Victòria ja estan en marxa i avancen segons les previsions inicials.

Avui el batle de Palma, José Hila, ha visitat el camp de futbol del Coll d’en Rabassa, on ha assegurat que “ens varem comprometre amb els clubs de futbol a fer aquesta reforma tan necessària. És una mostra de l’aposta de l’Ajuntament pel l’esport i per la millora dels barris de Palma”. Hila ha recordat que al camp de la UD Collerense juguen més de 350 esportistes, entre ells, els equips femenins que competeixen al més al nivell en lligues nacionals. A més, el batle ha fet referència als llocs de feina que generen aquestes obres de reforma.

Segons els terminis d’execució la gespa estaria instal·lada la darrera setmana de juliol i seguidament s’iniciarà la substitució dels focus halogenurs a projectors LED amb un termini de quatre setmanes.

La inversió per als quatre projectes té un pressupost total de 837.622,22 euros i consistirà en la renovació de 26.200 m2 de gespa de darrera generació, mixta de monofilament nervats i fibril·lats; el canvi del sistema de reg, porteries, marcadors i banquetes, i la substitució dels focus a il·luminació LED. Amb aquest canvi d’enllumenat s’emetran aproximadament 45 tones de C02 menys per camp, la qual cosa fa un total de 180 tones menys a l’any.

A la visita al camp de futbol del Coll d’en Rebassa també han participat el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el president de la Unión Deportiva Collerense, Tolo

Verd; membres de l’equip directiu, tècnics de l’IME i membres de la Junta Directiva de la UD Collerense han visitat les obres del Camp de Futbol del Coll d’en Rabassa

Comentarios cerrados