Toni Suau, ajudant cos tècnic primer equip del C.E.Esporles

3 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El cos tècnic del primer equip de tercera divisió, incorpora un altre tècnic. Es tracta de Toni Suau Riera, de 26 anys, que serà ajudant del cos tècnic del primer equip junt amb Isidro Marín i Joan Manera.

Com a jugador, ha estat al Son Oliva, CD Ibiza Islas Pitiusas i a tercera divisió amb el Son Cladera, on va coincidir amb el nostre entrenador Isidro Marin.

El preparador, ha estat 8 temporades al futbol base del CD Son Oliva. La temporada passada va estar a l’equip cadet del Joventut Mallorca i ho va compaginar també amb el Deportivo Marratxí de regional. Enguany, seguirà al cadet A del Joventut Mallorca i ho compaginarà amb el primer equip del CE Esporles.

Benvingut a l’Esporles i molta sort en aquesta nova etapa al club.

Comentarios cerrados