Sports de ca Nostra

Esports autoritza els playoff del futbol regional

Esports autoritza els playoff del futbol regional

Ja ha arribat la resolució oficial de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern a la Federació de Futbol de les Illes Balears. En aquest sentit, Esports autoritza les celebracions de les promocions d’ascens de les següents categories del futbol regional:

  • Regional Preferent masculina
  • Primera regional masculina
  • Segona regional masculina
  • Tercera regional masculina
  • Lliga regional femenina

En total son 31 equips implicats que disputaran els playoff exprés proposats i aprovats en Assemblea General de la FFIB en un termini del 18 al 26 de juliol.

En els pròxims dies es decidiran horaris, seus neutrals per disputar-los i es sortejaran els emparellaments que precisin de sorteig. La FFIB ofereix la possibilitat als clubs que ho desitgin, d’organitzar el playoff sempre que la seva seu sigui neutral i no impliqui la participació del seu equip a la categoria concreta que organitzi.

 

Los comentarios están cerrados.