C.E. ESPORLES ; Carlos Cobo nou Preparador Físic

18 junio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El CE Esporles segueix planificant la pròxima temporada 2020/21, i tendrà noves cares a la part tècnica. Es tracta de Carlos Cobo Comas, que s’incorpora al club per a du la preparació física del primer equip de tercera divisió.

És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Girona, i allà compaginà els estudis amb la preparació física dels juvenils a la secció de futbol del club GEiEG. També va estar entrenant equips de futbol base.

En tornar a Mallorca, la temporada passada va du la preparació física del CD Binissalem de tercera divisió.

Benvingut a l’Esporles i molta sort en aquesta nova etapa al club.

 

El CE Esporles segueix planificant la pròxima temporada 2020/21, i tendrà noves cares a la part tècnica. Es tracta de Carlos Cobo Comas, que s’incorpora al club per a du la preparació física del primer equip de tercera divisió.

És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Girona, i allà compaginà els estudis amb la preparació física dels juvenils a la secció de futbol del club GEiEG. També va estar entrenant equips de futbol base.

En tornar a Mallorca, la temporada passada va du la preparació física del CD Binissalem de tercera divisió.

Benvingut a l’Esporles i molta sort en aquesta nova etapa al club.

Comentarios cerrados