‘El retorn d’Alberto Pareja al CE Constància’

13 junio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Segona incorporació per l’equip de Guillem Llaneras. Es tracta d’Alberto Pareja, que torna al club després del seu pas pel Manacor de Tercera Divisió.

Galeria de fotos del Jugador

Pareja és un jugador de banda amb molta potència i rapidesa que aportarà joc exterior a l’equip. En la temporada 2018-2019 fou un jugador important a Inca, on va jugar 32 partits i va aconseguir 2 gols. Al Manacor ha aconseguit ficar 3 gols en 23 partits jugats.

Llaneras continua confeccionant la plantilla per a la pròxima temporada amb aquesta segona incorporació. Un fitxatge de luxe que, sumat al de Chus Seco, donarà un bot de qualitat a la zona atacant de l’equip.

Estam molt contents que tornis a lluir la nostra camiseta. Benvingut de nou Alberto!

Comentarios cerrados