Sports de ca Nostra

C.E.Esporles ; Fitxatges de Marc Tovar i Ianis Ballester

davanter Marc Tovar i el defensa central Ianis Ballester.

Els dos arriben a Son Quint amb molta il·lusió de poder ajudar al CE Esporles.

Marc Tovar Seguí, és un davanter o mitja punta de 30 anys amb una àmplia experiència a tercera divisió on ha militat al CF Soller durant 12 temporades, i també al CD Binissalem, Platges de Calvià, Rotlet Molinar, i aquesta darrera temporada al CF Port de Sóller. Es tracta d’un dels davanter amb més gol de la categoria, havent marcat des del seu debut la temporada 2007-2008, 130 gols.

Ianis Ballester Reynders, és un defensa central dretà de 27 anys que ha desenvolupat tota la seva carrera al CF Soller i la seva darrera temporada va ser al CF Port de Soller. Arriba a Son Quint amb l’experiència de 4 temporades a tercera divisió i amb moltes ganes de donar solidesa a la línia defensiva amb la resta de jugadors de la plantilla.

Amb l’arribada de Marc i Ianis, el CE Esporles agafa sabor solleric.

Benvinguts i molta sort!!

Los comentarios están cerrados.