U.E. ESPORLES ; RENOVACIO UGUET, MASCARO i CONTRERAS

29 mayo 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El CE Esporles informa de les primeres renovacions de jugadors que s’han duit a terme de cara a la pròxima temporada 20/21 del primer equip a tercera divisió.

Es tracta, primerament de Luis Uguet, migcentre que farà la seva tercera temporada a l’equip de Son Quint. El jugador, des de que va acabar de juvenil amb l’ascens a divisió d’honor amb la Penya Arrabal i va aterrar a Esporles va mostrar el seu compromis amb el club.

El segon que ha renovat és Pere Mascaró, company també en època juvenil d’Uguet a la Penya Arrabal que aconseguí aquell històric ascens a divisió d’honor -i que fa unes setmanes va repetir- s’ha consolidat a aquest equip, adaptant la seva posició a lateral, tot i haver jugat pràcticament tota la seva vida esportiva de davanter centre.

Tant Uguet com Mascaró, a part de la seva important renovació amb l’equip d’Isidro Marín, formaran part dels tècnics del futbol base i realitzaran diverses tasques al club, un com a entrenador i l’altre amb la preparació física, donant una ma al nostre Preparador físic.

Finalment, volem anunciar la renovació del migcampista Sergio Contreras que enguany complirà la segona temporada. Va arribar al mes de desembre del Constancia de tercera divisió on no havia disposat de massa oportunitats, després d’haver sortit del San Francesc de divisió d’honor.

Els tres casos de jugadors, que avui informam sobre la seva renovació, seran peça important per la temporada 20/21.

Enhorabona

Premsa C:E.Esporles

Comentarios cerrados