Les pistes de tennis, el velòdrom i la pista exterior de Son Moix es reobren avui per a esport individual amb reserva prèvia

11 mayo 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

A partir d’avui es reobren les pistes de tennis, el velòdrom i la pista exterior de Son Moix per a esports individuals com tennis, patinatge, atletisme o ciclisme amb reserva prèvia, d’acord amb les noves mesures de la fase 1 de desescalada.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha explicat aquestes actuacions que s’inclouen a la primera fase: “Reobrim un espai de 4.500 m2 de pistes exteriors per als esportistes en modalitat individual, una primera passa que permet reprendre una part de l’activitat a Son Moix.”

Per tal de complir amb les mesures de seguretat i higiene que estableix el nou decret, es llogaran aquests espais sempre amb reserva prèvia i amb cabuda limitada. Es pagaments s’hauran d’efectuar amb targeta i no es podrà fer ús dels vestidors.

Per a llogar les pistes de tennis es podrà demanar la reserva telefònicament al 971 281870 ext. 4111. Cal tenir en compte que només es permetran partits individuals. En el cas de les reserves de la pista del velòdrom o de la pista exterior, es podrà sol·licitar l’espai a través del correu electrònic sonmoix@ime.palma.cat.

L’horari d’obertura d’aquests espais serà l’habitual de les instal·lacions: de dilluns a divendres de 8 a 22 h, dissabtes de 8 a 21.30 h i diumenges de 8 a 14.30 h.

Comentarios cerrados