PB Els Tamarells, 269 socis participen en les setmanes d’activitats a casa

29 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Hem tancat les quatre setmanes d’activitats pels socis de la nostra penya. En la primera ens enviaren fotografies des de casa seva vestits amb la samarreta del Barça, en la segona ens escriviren relats sobre una experiĂšncia viscuda com a penyistes barcelonistes, en la tercera ens mostaren els seus tresors mĂ©s preuats, i en la quarta  les demanaren que ens ajudessin a pintar el MĂłn de blau i grana, enviant-nos una fotografia des de casa amb un dibuix on sortĂ­s el hashtag #pbelstamarellsacasa i el podien decorar amb un arc de Sant MartĂ­ i tambĂ© amb colors blaus i granes. Reberen un total de 39 enviaments de dilluns fins a dissabte, i el diumenge entre els participants, com en les anteriors realitzĂ rem el sorteig d’un viatge a Barcelona amb entrada al Camp Nou per a dues persones per anar a veure el Barça quan obrin el Camp Nou al pĂșblic. El sorteig dou emĂšs per la nostra pĂ gina de facebook i pel perfil d’instagram de la penya.

 El resultat del sorteig entre el participants de la tercera setmana Ă©s el segĂŒent:

 

– Titular: sĂČcia nÂș 233 NĂșria Lladonet BarcelĂł (CAMPOS) 

– 1r suplent: soci nÂș 152 Rafel LladĂł Serra (FELANITX)

– 2n suplent: sĂČcia nÂș 1122 Catalina SansĂł Mas (FELANITX)

  El resultat del sorteig entre els participants en la quarta setmana Ă©s el segĂŒent:

 

– Titular: soci nÂș 885 Miquel MartĂ­ GĂŒell (LLUCMAJOR)

– 1r suplent: soci nÂș 1328 Bartomeu Calvó Socias (ALCÚDIA)

– 2n suplent: soci nÂș 1334 Vicenç DĂ­az MartĂ­n (FELANITX)

 

Els premis els atorgarem quan s’obri el Camp Nou al pĂșblic.

Volem agrair a tots els socis i sĂČcies que heu participat aquestes setmanes, 39 en la quarta, sumats als 73 de la tercera setmana, als 41 de la segona setmana i als 116 de la primera, fan un total de 269 enviaments rebuts en aquestes quatre setmanes. Aquesta excel·lent resposta ens anima a seguir proposant activitats, per la segĂŒent setmana hem pensat de donar un descans i tornar amb mĂ©s força properament.

 

Estau atents al vostre correu electrĂČnic i a les xarxes socials, que a la PB Els Tamarells no estem aturats.

 

Desitjant esteu tots i totes bĂ© de salut, esperam sortir d’aquesta situaciĂł el mĂ©s prest i millor possible. Mentre vos seguirem acompanyant, i recordeu:

 

Amb la PB Els Tamarells, avui lluitarem perĂČ demĂ  gaudirem.

 

  La Junta Directiva

Comentarios cerrados