PB Els Tamarells, 269 socis participen en les setmanes d’activitats a casa

29 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Hem tancat les quatre setmanes d’activitats pels socis de la nostra penya. En la primera ens enviaren fotografies des de casa seva vestits amb la samarreta del Barça, en la segona ens escriviren relats sobre una experiència viscuda com a penyistes barcelonistes, en la tercera ens mostaren els seus tresors més preuats, i en la quarta  les demanaren que ens ajudessin a pintar el Món de blau i grana, enviant-nos una fotografia des de casa amb un dibuix on sortís el hashtag #pbelstamarellsacasa i el podien decorar amb un arc de Sant Martí i també amb colors blaus i granes. Reberen un total de 39 enviaments de dilluns fins a dissabte, i el diumenge entre els participants, com en les anteriors realitzàrem el sorteig d’un viatge a Barcelona amb entrada al Camp Nou per a dues persones per anar a veure el Barça quan obrin el Camp Nou al públic. El sorteig dou emès per la nostra pàgina de facebook i pel perfil d’instagram de la penya.

 El resultat del sorteig entre el participants de la tercera setmana és el següent:

 

– Titular: sòcia nº 233 Núria Lladonet Barceló (CAMPOS) 

– 1r suplent: soci nº 152 Rafel Lladó Serra (FELANITX)

– 2n suplent: sòcia nº 1122 Catalina Sansó Mas (FELANITX)

  El resultat del sorteig entre els participants en la quarta setmana és el següent:

 

– Titular: soci nº 885 Miquel Martí Güell (LLUCMAJOR)

– 1r suplent: soci nº 1328 Bartomeu Calvó Socias (ALCÚDIA)

– 2n suplent: soci nº 1334 Vicenç Díaz Martín (FELANITX)

 

Els premis els atorgarem quan s’obri el Camp Nou al públic.

Volem agrair a tots els socis i sòcies que heu participat aquestes setmanes, 39 en la quarta, sumats als 73 de la tercera setmana, als 41 de la segona setmana i als 116 de la primera, fan un total de 269 enviaments rebuts en aquestes quatre setmanes. Aquesta excel·lent resposta ens anima a seguir proposant activitats, per la següent setmana hem pensat de donar un descans i tornar amb més força properament.

 

Estau atents al vostre correu electrònic i a les xarxes socials, que a la PB Els Tamarells no estem aturats.

 

Desitjant esteu tots i totes bé de salut, esperam sortir d’aquesta situació el més prest i millor possible. Mentre vos seguirem acompanyant, i recordeu:

 

Amb la PB Els Tamarells, avui lluitarem però demà gaudirem.

 

  La Junta Directiva

Comentarios cerrados