LA FFIB AMPLIARÀ EL SEU GRUP DE VOLUNTARIS PER RECOLLIR I LLIURAR ALIMENTS ALS MÉS NECESSITATS

26 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) segueix pendent de l’evolució de la complicada situació que tothom viu aquestes setmanes d’emergència sanitària. A la feina activa per teletreball de tot el personal de la federació cal afegir la responsabilitat social de l’entitat a través de la seva Fundació i per la qual ja es fa feina per quan acabi l’estat d’alarma. Més enllà de les possibilitats i els diferents escenaris que impliquen el futbol, qüestió que fa estona que s’hi treballa, la FFIB presidida per Miquel Bestard també vol fer una planficació pensant en els més vulnerables. La FFIB és la principal federació esportiva a les illes pel que fa a nombre de federats i davant la complicada situació que ja pateixen moltes famílies i que s’agreujarà en els pròxims mesos, a través de la seva Fundació es farà costat als més necessitats.

Miquel Bestard: “Igual que la salut està per damunt del futbol, també sortir-ne endavant hi està. Molta gent ha quedat sense feina o hi quedarà. Molta gent passarà dificultats. I en aquest sentit, la Federació i la seva Fundació que tenc l’honor de presidir, no mirarà cap a un altre costat. Si d’una cosa pot presumir la FFIB és del seu volum de voluntaris i de voluntàries. Gent desinteressada, que posa el seu granet d’arena per organitzar tornejos, partits, esdeveniments, etc… sense demanar res a canvi. Per això, vos vull oferir que tothom que ho vulgui, se sumi al grup de voluntaris que vull ampliar per ajudar en la crisi econòmica que ve”, és un fragment de la carta que el president ha enviat a tots els clubs.

La FFIB està definint internament i, com sempre, ho aplicarà en consonància amb la Conselleria de Serveis Socials del Govern i les entitats socials amb les quals ja hi col·labora, com canalitzar l’ajuda. Primer crearà un gran grup de voluntaris i voluntàries i després apostarà per una recollida d’aliments a les distintes seus de la FFIB i, sempre que hi hagi disponibilitat, també es recolliran productes sanitaris de protecció per evitar-ne el contagi.

Mentre es defineix la fulla de ruta, tothom que ho vulgui es pot sumar a aquesta campanya social de voluntaris de la FFIB que ajudaran als més necessitats. Es pot contactar amb Esperanza San José, directiva de la FFIB i responsable de la Comissió d’Avaluació Especial, escrivint un e-mail voluntaris@ffib.es Ella coordinarà la campanya amb Joan Solano, secretari de la Fundació de la FFIB.

 

FFIB

Comentarios cerrados