Miquel Bestard es reuneix amb les comissions i comitès

7 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

En la línia del l’operativitat de la FFIB al 100% en modus de teletreball, el president, Miquel Bestard, ha mantingut avui una videoconferència amb diversos comitès i comissions de la federació.

Acompanyat pel secretari general, Manuel Bosch i pel director esportiu, Pep Sansó, han participat a la reunió de feina.

  • La presidenta del Comitè del Futbol Sala, María José Sánchez.
  • La presidenta del Comitè del Futbol Femení, María Jesús Tamurejo.
  • La membre de la Comissió d’Integridad, Esperança San José.
  • El membre dels clubs de Tercera i Segona B com a tècnic de la RFEF amb enllaç amb la FFIB, Llorenç Salvà.
  • President Comissió de Tercera, Joan Barceló
  • President Comissió de Futbol Platja, Félix Peralta.

Tothom ha fet un balanç de les seves àrees. El president Miquel Bestard ha recordat que estan en marxa les ajudes de la RFEF que fan als clubs per tornar sense interessos en aquesta situació d’estat d’alarma. De moment cap club s’ha dirigit a la FFIB.

En segon lloc, Bestard ha exposat les ‘Ayudas a la cantera’, iniciativa d’ajudes també de la RFEF.

Miquel Bestard també ha exposat el mateix que ha explicat per carta als clubs en aquesta situació de crisi sanitària. On la salut és el més important i que mantenim, com no podia ser d’altra manera, la postura que lidera el president de la RFEF, Luis Rubiales, que és acabar la temporada jugant. Decidint tot al terreny de joc. La reunió ha servit per activar les Comissions per estar a punt en el moment que tocàs reprendre les competicions.

Lògicament, reprendre competicons dependrà en primer lloc de les autoritats sanitàries del Govern d’Espanya. En segon lloc, el Govern, de la mà de la Direcció General d’Esports, que ha suspès tota competició fins almanco el 30 d’abril. Finalment, serà la FFIB quan exposarà, després si és possible jugar i com.

El president Miquel Bestard pràcticament du a terme una videconferència diària de feina amb els seus equips de treball i confiança, les comissions i està en contacte telefònic constant amb clus, autoritats sanitàries i RFEF.

 

Fuente FFIB

Comentarios cerrados