Comunicado de la U.E. Alaró

2 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Estimades families,

En aquests moments complicats que viu Ia nostra societat per la pandémia del COVID-19, vos volem fe rarribar un missatge d´ànim i d’enegia positiva de part de la Junta Directiva del club.

La de tothom és una peça fonamental per afrontar reptes, aquest que tenim davant -amb els problemes de salut de molta gent el larg confinament de la pobIació- és un dels majors contratemps al que la nostra generació.

La pràctica d´un esport d´equip com és el futbol ens ensenya que gràcies a la feina conjunta, a la solidaritat entre els companys a la força de la unió, les fites que semblen inabastables, a vegades es poden aconseguir.

Es per això que vos volem animar a seguir complint les recomanacions que dicten les autoritats. Entenem que és la nostra petita (i no fàcil) contribució per aconseguir un gran objectiu per a tothom. Alluyem-nos d´egoismes de crispacions que no duen en lloc en aquests moments en que ens hi jugam tant.

Es temps de sacrificis nivell personal, familiar de colectius com el nostre. Els propers mesos son tota una incògnita a nivll global i la pràctica de l’esport federat no n´és una excepciö .Tota acttitat segueix aturada i encara està per decidir part dels responsables de la Federaci6 com acabarà la temporada actual i comencarà Ia 2020/2021. Qualsevol idea o suggeriment que tengueu ens ho podeu fer arribar via xarxes socials o al correu electrönic udalaro@hotmailcom.

Tots volem recuperar les sensacions de fer vida normal, amb les nostres rutines i els nostres calendaris i horaris. I tornar a precupar-nos daquells problemes que tant de maldecaps ens donaven i ara semblen tan petits. Per tot aixö, reiteram que avui més que mai volem ser: UNIO esportüa Alaró.

Una forta aferrada (virtual, de moment) a tothom

U.E.ALARO

Comentarios cerrados