PB Els Tamarells, en aquests dies de confinament, activa’t.

1 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Nacional
En aquests dies que molts passam per casa, és el moment d’activar-nos i guanyar a aquest virus.

 
  Hem pensat de cada setmana preparar una activitat per a vosaltres. En aquesta consistirà en que ens envieu a la nostra adreça de correu (pbelstamarells@gmail.com) una fotografia per soci d’un moment que destacaríeu com a penyista o simplement com aficionat barcelonista. Pot ser una fotografia amb algun dels vostres ídols, pot ser un moment especial, una final, una celebració, o simplement una fotografia des de casa vestits amb la samarreta del Barça. Qualsevol escusa és bona per a participar.
 
  Teniu de temps des del passat dilluns dia 30 fins dissabte dia 4. Les que ens envieu entenem que ens autoritzau a que les pengem en la nostra pàgina de facebook. Cada fotografia que rebrem li donarem un número i el diumenge dia 5, entre totes les fotografies rebudes sortejarem un viatge per a dues persones amb entrada per anar a veure el Barça en el Camp Nou.
 
  Aquesta setmana li donam color blaugrana a la vida. Participa i guanya !!!
 
La Junta Directiva

Comentarios cerrados