Carta del president Miquel Bestard La FFIB, ; operativa per a clubs, Comitè d’Entrenadors i d’Àrbitres malgrat el COVID-19

25 marzo 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Des de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) estam molt pendents i seguim amb preocupació la complicada situació que tothom viu aquests dies. Hem d’afrontar una crisi sanitària sense precedents per mor del COVID-19.

En primer lloc, desig de tot cor que tots els agents implicats en el món del futbol, és a dir, directius, futbolistes, entrenadores, col·legiats i col·legiades, aficionats i aficionades i els seus familiars, es trobin bé de salut. Com s’està demostrant, malgrat ser un cruel malaltia que ataca especialment la gent gran, cap de noltros és aliè a contagiar-se i a tenir problemes molt greus de salut.

Com a president, vull aprofitar aquestes línies per traslladar-te un missatge de calma i sobre tot de paciència en aquests temps tan difícils que assumim.

Com sabeu, la complicada conjuntura social i l’emergència sanitària decretada per l’estat d’alarma, ens va veure obligats a limitar molt l’activitat presencial de les nostres seus a Palma, Eivissa i Maó. A Palma, seu central, tenim un petit equip de guàrdia, que si bé no atén en persona als federats per protegir la salut de tots i perquè ara mateix no és una causa de força major sortir de casa per aquest motiu, està 100% disponible tant per telèfon (971 27 38 54) o enviar un e-mail a registro@ffib.es per fer qualsevol gestió que necessiteu de forma telemàtica. El 100% dels empleats de la FFIB estan fent feina per mitjà del teletreball i segueixen operatius a diari, com no podia ser d’una altra manera. De la mateixa manera, com a president de la FFIB, estic atenent encantat aquests dies totes i cada una de les telefonades que molts de voltros em feis, com sempre he fet. Som una persona accessible i aquesta pandèmia no em canviarà.

 

Encara que vivim a un món globalitzat i tecnològic i que tots haureu llegit la notícia, tant al web com als mitjans de xarxes socials de la FFIB, de la decisió de suspendre qualsevol competició de forma indefinida, per part de lla RFEF, aprofit aquest escrit per recordar-ho. Ara, la salut és el més important, no el futbol. Tant de bo aquesta pandèmia passi aviat i es puguin reprendre les competicions, serà senyal que està garantida la salut d’esportistes, àrbitres, empleats i aficionats.

Aquesta malaltia ha canviat radicalment els nostres hàbits de vida. Durant un temps, es veurà afectat el nostre dia a dia, la nostra feina, les nostres relacions familiars i per descomptat, la nostra passió: el futbol. Però tornarem amb més força. La FFIB està a la vostra disposició sempre que ens necessiteu.

Molta força en aquests durs moments que entre tots superarem
Miquel Bestard

 

FUENTE FFIB

Comentarios cerrados