PB Els Tamarells, important: efectes del Coronavirus

11 marzo 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
  Lamentam haver d’informar d’aquesta situació excepcional, la qual també afecta al funcionament de la nostra penya en els següents punts:
 
– La XV Trobada de Penyes, que s’havia de celebrar el proper divendres a les 21h. a Muro, queda ajornada, i es farà més endavant. De la nova data i més detalls en sereu adequadament informats. Els penyistes que havien adquirit l’entrada, contactarem amb ells i les farem la devolució de l’import pagat.
 
– El partit de Lliga R. Mallorca – FC Barcelona, que s’ha de jugar el dissabte dia 14 a les 18h.30′ es disputarà a porta tancada. Pels socis penyistes que havien demanat i pagat una entrada, a mesura que el club ens faci la devolució dels diners, contactarem amb ells per tal de retornar l’import pagat.
 
–  El partit de Champions League FC Barcelona- Nàpols, que s’ha de jugar el dimecres dia 18 a les 21 hores, es disputarà a porta tancada. Els socis afortunats en el sorteig de viatges i entrada per aquest partit, degut a que no podran fer ús del seu dret, passaran al següent partit de Lliga de Campions no sortejat que es disputi en el Camp Nou.
 
– El partit de Lliga FC Barcelona – Leganés, que s’ha de jugar el diumenge dia 22 de març a les 21 hores, es disputarà a porta tancada. Els socis afortunats en el sorteig de viatges i entrada per aquest partit, degut a que no podran fer ús del seu dret, passaran al partit de Lliga FC Barcelona – Espanyol (9 o 10 de maig).
 
– Quant als actes propis de la penya, per altres motius el tast de vi de Bodegues Es Fangar previst per dia 12 de març passa al dijous dia 2 d’abril a les 20 hores.
 
– Es manté pel dijous dia 19 d’abril a les 20 hores, el Maridatge de Foie amb Cava (teniu els tiquets en la Papereria Cóndor i en el Cafè Can Moix)
 
– Es manté pel dimecres dia 1 d’abril el viatge a Barcelona per anar a veure els quarts de final de la Women Champions League FC Barcelona – At. Madrid, queden les darreres places i les podeu reservar a Halcón Viatges Felanitx (971 58 11 11)
 
  Esperem que aquesta situació torni a la màxima normalitat quan més aviat millor.
 
  La Junta Directiva

Comentarios cerrados