PB Els Tamarells, , ACTES 17è ANIVERSARI (1): RECEPCIÓ EN LA NOSTRA SEU

10 marzo 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
 
Divendres dia 6 començaren els actes del nostre 17è aniversari amb una recepció de convidats i autoritats en la seu de la penya.
  Els jugadors Joan Estella, en representació del FC Barcelona, i Juan Domingo De la Cruz, soci d’Honor de la PB Els Tamarells, juntament amb el periodista Lluís Canut, foren rebuts pel president de la penya i la seva junta directiva. Foren acompanyats pel batle de Felanitx Jaume Monserrat, el regidor d’Esports Joan Aznar,i el president de la Federació de Penyes FCB a les Balears Òscar Escoda. Després de rebre les explicacions dels detalls que es poden observar en la seu, els nouvinguts estamparen la seva signatura en el llibre de visites.
  El president de la penya obsequià als visitants amb una bufanda commemorativa, i convidats, autoritats i junta directiva es feren una fotografia de grup en el mural que presideix l’entrada de la seu.
  Els trofeus de la Lliga, la Copa i la Champions presidiren l’acte, i foren objectiu de socis penyistes i seguidors per a fotografiar-se amb ells.
 
  La Junta Directiva

Comentarios cerrados