Sports de ca Nostra

El futbol femení balear reivindica la igualtat

El futbol femení s’uneix per reivindicar la igualtat en la nostra societat, no només en l’esport sinó també en tots els àmbits de la vida: laboral, social, econòmic…

Per aquest motiu, avui vespre, convocades per la responsables de la Comissió de Futbol Femení de la FFIB, María Jesús Tamurejo, futbolistes del Collerense, Atlètic Balears i Son Sardina, tres dels representans illencs que disputen superior categoria, han participat a un acte conjunt a Son Malferti. S’han sumat a una fotografia amb el lema unides per la igualtat.

Jugadores referents en la història del futbol femení com Pili Espadas, la presidenta del Son Sardina, Mari Paz Cerdà o la coordinador de la secció femenina de l’Atlètic Balears, Marina Tugores, també s’hi han sumat. Avui totes juntes, han defensat els mateixos colors i lluitat en aquest “particular partit”.

FFIB

Los comentarios están cerrados.