El futbol femení balear reivindica la igualtat

5 marzo 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

El futbol femení s’uneix per reivindicar la igualtat en la nostra societat, no només en l’esport sinó també en tots els àmbits de la vida: laboral, social, econòmic…

Per aquest motiu, avui vespre, convocades per la responsables de la Comissió de Futbol Femení de la FFIB, María Jesús Tamurejo, futbolistes del Collerense, Atlètic Balears i Son Sardina, tres dels representans illencs que disputen superior categoria, han participat a un acte conjunt a Son Malferti. S’han sumat a una fotografia amb el lema unides per la igualtat.

Jugadores referents en la història del futbol femení com Pili Espadas, la presidenta del Son Sardina, Mari Paz Cerdà o la coordinador de la secció femenina de l’Atlètic Balears, Marina Tugores, també s’hi han sumat. Avui totes juntes, han defensat els mateixos colors i lluitat en aquest «particular partit».

FFIB

Comentarios cerrados