Presentació i sorteig de la III Cala d’Or Cup (Sorteo)

10 febrero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

El Teatre Principal de Santanyí va quedar ben ple per la presentació i sorteig de la III Cala d’Or Cup. L’acte va començar amb l’arribada dels nins dels 32 equips participants.

L’àrbitre Joana Maria Vidal va explicar les normes del reglament que han canviat aquesta temporada. A continuació es va projectar un video sobre lo que trobaran a Cala d’Or els equips que ens visitaran la Setmana Santa. Damaso Almodóvar, vicepresident del C.D. Cala d’Or va donar la benvinguda a tots. A continuació se varen projectar video consells de Iturralde González, Paco Caro, Susana Guasch, Poli Rincón, Biel Company, Joan Sastre, Óscar Troya, Guiem Vallori, Paco Soler, Ivana Andrés, Noelia Muñoz, Paquete Higuera i Paco Soler. El padrino de la Cala d’Or Cup Brandon Thomas també va voler enviar els seus consells als nins participants.

Abans de pujar a l’escenari Manix Mandiola va contemplar l’opinió que tenen d’ell els periodistes Tolo Jaume, Pau Ferragut, Roberto Mateo i Toni Tenerife. Després d’a travessar el “pasillo” que formaven els nins dels 32 equips participants Manix Mandiola va pujar a l’escenari que va manifestar que “és una llàstima que no vos pugui xerrar en mallorquí, però un dia arribarà”, a continuació va aclarir que no tenia cap missaatge pels nins participants “perquè no lis interessa i no me fan cas però si que els donaré als pares que si veritablement estimen els seus fills que els deixin tranquils” i va afegir “que el nin no estigui escoltant al seu entrenador per una banda i al “tonto” del pare per l’altra banda diguent el contrari”.

A continuació es va fer el sorteig quedant els grups de la següent manera. A categoria de benjamins el grup A: C.E. Santanyí, U.D. Arenal, Urbanitzacions i Sant Jordi. El grup B: San Cayetano, San Francisco, Penya Arrabal y C.D. Cala d’Or, El grup C: Alaró, Campos, La Salle y Madre Alberta i el grup D: Rtvo Ciutat de Palma, Calvià, At Balears i Sp Ciutat de Palma 1A.

I a categoria de prebenjamins el Grup A: San Cayetano, Alaró, Madre Alberta i Ciutat de Palma. El grup B: San Francisco, Sant Jordi, Acatec Mallorca i Sollernse. El grup C: Arenal, Santa Ponça, Sant Pere i Santanyí. El grup D: At Balears, s’Horta, La Salle i Cala d’Or.

Després d’entregar uns obsequis a Joana Maria Vidal i Mani Mandiola el nou president del C.D. Cala d’Or Toni Megías i la representant de l’Ajuntatment de Santanyí a Cala d’Or Bàrbara Xamena digueren unes paraules per tancar l’acte

Matias Adrover para sportsdecanostra

Comentarios cerrados