PB Els Tamarells, felicitació a l’equip femení del FC Barcelona i a Mariona Caldentey

10 febrero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Aquest diumenge la R. Societat i el FC Barcelona han disputat a l’Estadi Helmántico de Salamanca la final de la Supercopa d’Espanya. L’equip de Lluís Cortés ha fet un partit extraordinari i ha golejat per 1-10 el conjunt basc. Les jugadores barcelonistes han estat espectaculars i molt superiors en atac, marcant Marta Torrejón (4), Alexia Putellas (2), Oshoala (2), Graham i Candela.

  En l’onze titular hi han estat les mallorquines Patri Guijarro i Mariona Caldentey. Patri s’ha mostrat imperial en el migcamp mentre la internacional felanitxera ha duit el pes de molts atacs del Barça, mostrant-se molt incisiva i, tot i no marcar, ha participat amb vàries assistències de gol per les seves companyes.
  Varis socis i sòcies de la PB Els Tamarells han estat presents aquest diumenge a l’Estadi Helmántico donant suport al FC Barcelona.
  Després de guanyar la Copa Catalunya, aquest és el segon títol de la temporada per l’equip barcelonista, que aspira a augmentar el palmarès, amb la final de la Champions de Viena en l’horitzó.
  La junta directiva de la PB Els Tamarells, en nom dels nostres 1498 socis, dóna l’enhorabona al primer equip femení del FC Barcelona, en especial a la nostra sòcia d’Honor, Mariona Caldentey Oliver.
 
  La Junta Directiva

Comentarios cerrados