La tercera edició de la Mallorca Gym Cup bat el seu rècord amb la participació de 550 gimnastes

28 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El II Trofeu Ciutat de Palma de Gimnàstica Artística es disputarà a la seva màxima categoria, en el nivell elit

José Hila: “A Palma, Mallorca i Balears hi ha esportistes d’un altíssim nivell, resultat de l’esforç i de la feina diària de tècnics, esportistes, directius i famílies”

Pedro Mir: “Pretenem donar visibilitat a aquest esport tan emblemàtic, que ha arribat a un gran nivell de competició, com és la gimnàstica artística, i atracar el nostre esport als ciutadans amb un esdeveniment que és completament gratuït”

Palma, 28 de gener de 2020. El saló de Plens ha acollit avui la presentació del II Trofeu Ciutat de Palma de Gimnàstica Artística que s’emmarca a la tercera edició de la Mallorca Gym Cup.

La competició bianual, organitzada pel Club Esportiu Xelska, enguany registra un rècord de participació en relació a les dues edicions anteriors. El Velòdrom Illes Balears reunirà a 550 gimnastes de la categoria femenina i masculina del 14 al 16 de febrer.

A l’acte de presentació han intervingut el batle de Palma, José Hila; el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; el cap de projecte de la Mallorca Gym Cup, Pedro Mir, i els gimnastes del Club Esportiu Xelska classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio i participants de la competició, Cíntia Rodríguez i Nicolau Mir.

El II Trofeu Ciutat de Palma de Gimnàstica Artística es disputarà a la seva màxima categoria, en el nivell elit, amb la participació dels diferents equips de més alt nivell mundial.

El batle de Palma ha felicitat als esportistes mallorquins classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio i ha convidat a la ciutadania a assistir i a donar suport els nostres esportistes, “referents i exemple a seguir pels nostres joves”. “A Palma,

Mallorca i Balears hi ha esportistes d’un altíssim nivell, resultat de l’esforç i de la feina diària de tècnics, esportistes, directius i famílies”.

Per la seva banda, Mir ha agraït a l’Ajuntament de Palma i a les institucions el suport per dur endavant aquesta competició de gran magnitud que “pretén donar visibilitat a aquest esport tan emblemàtic, que ha arribat a un gran nivell de competició, com és la gimnàstica artística, i atracar el nostre esport als ciutadans amb un esdeveniment que és completament gratuït”, ha dit.

Nicolau Mir i Cíntia Rodríguez han destacat l’oportunitat de poder competir a casa, arrencar aquí la temporada i poder preparar a Palma els entrenaments per als Jocs Olímpics. Mir, a més, ha agraït la incorporació de la categoria masculina en nivell absolut a la Mallorca Gym Cup.

Un total de deu països estaran representats a la competició; clubs de tota Espanya, Alemanya, Argentina, Dinamarca, Estats Units, França, Gran Bretanya, Itàlia, Luxemburg i Noruega, es desplaçaran a Palma per a participar a la Mallorca Gym Cup.

La competició suposa, a més, l’obertura de la temporada competitiva internacional de l’any olímpic, abans de la celebració dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, per als quals l’equip espanyol és un dels únics 7 països del món que comptarà amb la presència de l’equip masculí i femení, després d’aconseguir la classificació el passat mes d’octubre en el campionat del món, celebrat a Stuttgart, amb la participació de tres gimnastes mallorquins (una tercera part de l’equip nacional).

A l’acte de presentació també han assistit el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro; Lidia Pérez, regidora del Grup Municipal Popular, Joana Maria Capó, regidora del Grup Municipal Ciutadans, així com a representants de les entitats patrocinadores, gimnastes, personal tècnic del Club Esportiu Xelska i representants del Club Gimnàstic Palma.

Comentarios cerrados