LA PB ELS TAMARELLS AMB EL BARÇA A EIVISSA

24 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
  La nostra penya sempre incondicional amb els equips del FC Barcelona, aquesta vegada fou a Eivissa, amb motiu del partit de setzens de final de Copa. El primer equip del Barça visitava per per primera vegada l’illa pitiusa per a jugar un partit oficial. Vuit dels nostres penyistes hi foren presents.

  Al migdia acudien a un dinar amb el directiu Pau Vilanova, organitzat per la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, i al qual hi acudiren els presidents de la PB Formentera, PB Santa Eulàlia, PB Maria de la Salut i PB Els Tamarells, així com membres de les penyes de Porreres, Binissalem i Santa Maria del Camí.
  Després del dinar, i recollides les entrades, els nostres penyistes és citaren en el Parc de la Pau, punt de trobada de celebracions barcelonistes en la capital eivissenca.
  D’aquí cap a l’Estadi de Can Misses per viure un partit històric, l’UD Eivissa va plantar cara al FC Barcelona, i es va avançar en el marcador. Dos gols d’Antoine Griezmann en la part final de l’encontre serviren per a remuntar el resultat i classificar l’equip de Setién per vuitens de final.
  Tot i el patiment durant quasi tot el partit, els nostres socis pogueren celebrar el triomf del conjunt blaugrana.
La Junta Directiva

Comentarios cerrados