Prop de 150 esportistes de 3 pa茂sos participaran a la Setmana M脿ster Ciutat de Palma de Pesca Submarina

23 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les proves tindran lloc al port base del Club N脿utic Portitxol els dies 24 i 25 de gener

Cort ret homenatge a Joan Ram贸n Reus, un dels pescadors submarins m茅s llaurats de l鈥檌lla

Francisco Ducr贸s: 鈥淯n emblem脿tic trofeu que reuneix a un gran nombre d’apassionats de la pesca submarina i a l’elit d’aquest esport i que, per segon any consecutiu, es disputa tamb茅 en categoria femenina鈥

El sal贸 de Plens de l鈥橝juntament de Palma ha acollit avui la presentaci贸 de la Setmana M脿ster Ciutat de Palma de Pesca Submarina 2020, que es dur脿 a terme els dies 24 i 25 de gener.

Les proves congregaran prop de 150 esportistes d鈥橢spanya, Gr猫cia i Fran莽a al port base del Club N脿utic Portitxol.

A l鈥檃cte han participat el regidor d鈥橢sports, Francisco Ducr贸s; la presidenta de la Confederaci贸 Mundial d鈥橝ctivitats Subaqu脿tiques, Anna Arzhanova; el vicepresident de la Federaci贸 Espanyola d鈥橝ctivitats Subaqu脿tiques, Guillermo F茅lix, i el president de la Federaci贸 Balear d鈥橝ctivitats Subaqu脿tiques, Joan Mas.

Francisco Ducr贸s ha posat de relleu la vessant solid脿ria de la Setmana M脿ster Ciutat de Palma de Pesca Submarina, a benefici de SOS Mam谩s i ha agra茂t a l鈥檕rganitzaci贸 la seva tasca amb el gran nivell esportiu que registra la competici贸 鈥渁quest emblem脿tic trofeu reuneix a un gran nombre d’apassionats de la pesca submarina i a l’elit d’aquest esport i per segon any consecutiu es disputa tamb茅 en categoria femenina鈥, ha dit. El regidor tamb茅 ha agra茂t el suport de col路laboradors i patrocinadors que 鈥渇an possible aquest esdeveniment que contribueix a que l鈥檈sport sigui un element transversal de Palma鈥.

La competici贸 arrencar脿 dem脿 divendres amb el XIX M脿ster Ciutat de Palma, al qual hi participen els deu primers classificats del Campionat del M贸n, i la segona edici贸 del CMAS Women鈥檚 Cup Ciutat de Palma, que es va incorporar al Trofeu per primera vegada al 2019.

El programa de la segona jornada recull la vintena edici贸 del Open Internacional Ciutat de Palma 鈥淚X Memorial Sebasti脿 Carbonell鈥, amb m茅s de quaranta equips inscrits, el V CMAS World Cup de Seleccions Nacionals i la IV Brands World Cup.

Homenatge a Joan Ram贸n Reus, un dels pescadors submarins m茅s llaurats de l鈥檌lla

En finalitzar l鈥檃cte, el regidor d鈥橢sports ha lliurat una placa de reconeixement a Joan Ram贸n Reus, campi贸 del m贸n per equips amb la Selecci贸 Espanyola al Mundial del 85 i quart classificat de la mateixa competici贸. Un homenatge del Consistori pels 猫xits del pescador i la seva traject貌ria esportiva, a qui han acompanyat avui familiars i amics.

Ducr贸s, Mas, Arzhanova i F茅lix han coincidit en destacar el palmar猫s de Joan Ram贸n i la seva contribuci贸 al m贸n de l鈥檈sport subaqu脿tic 鈥渦n dels pescadors m茅s coneguts a nivell mundial鈥, ha destacat la presidenta del CMAS.

A la presentaci贸 tamb茅 han assistit el director general d鈥橢sports, Antoni Mart铆n, els regidors Eva Pomar i Joana Cap贸 de Ciutadans i Sergio Rodr铆guez i Sandra Barcel贸 de VOX, a m茅s del director t猫cnic del CMAS, Andr茅s Sureda, i representants del Comit猫 Balear i Nacional de pesca submarina.

Comentarios cerrados