Prop de 150 esportistes de 3 països participaran a la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina

23 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les proves tindran lloc al port base del Club Nàutic Portitxol els dies 24 i 25 de gener

Cort ret homenatge a Joan Ramón Reus, un dels pescadors submarins més llaurats de l’illa

Francisco Ducrós: “Un emblemàtic trofeu que reuneix a un gran nombre d’apassionats de la pesca submarina i a l’elit d’aquest esport i que, per segon any consecutiu, es disputa també en categoria femenina”

El saló de Plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit avui la presentació de la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina 2020, que es durà a terme els dies 24 i 25 de gener.

Les proves congregaran prop de 150 esportistes d’Espanya, Grècia i França al port base del Club Nàutic Portitxol.

A l’acte han participat el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; la presidenta de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques, Anna Arzhanova; el vicepresident de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques, Guillermo Félix, i el president de la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques, Joan Mas.

Francisco Ducrós ha posat de relleu la vessant solidària de la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina, a benefici de SOS Mamás i ha agraït a l’organització la seva tasca amb el gran nivell esportiu que registra la competició “aquest emblemàtic trofeu reuneix a un gran nombre d’apassionats de la pesca submarina i a l’elit d’aquest esport i per segon any consecutiu es disputa també en categoria femenina”, ha dit. El regidor també ha agraït el suport de col·laboradors i patrocinadors que “fan possible aquest esdeveniment que contribueix a que l’esport sigui un element transversal de Palma”.

La competició arrencarà demà divendres amb el XIX Màster Ciutat de Palma, al qual hi participen els deu primers classificats del Campionat del Món, i la segona edició del CMAS Women’s Cup Ciutat de Palma, que es va incorporar al Trofeu per primera vegada al 2019.

El programa de la segona jornada recull la vintena edició del Open Internacional Ciutat de Palma “IX Memorial Sebastià Carbonell”, amb més de quaranta equips inscrits, el V CMAS World Cup de Seleccions Nacionals i la IV Brands World Cup.

Homenatge a Joan Ramón Reus, un dels pescadors submarins més llaurats de l’illa

En finalitzar l’acte, el regidor d’Esports ha lliurat una placa de reconeixement a Joan Ramón Reus, campió del món per equips amb la Selecció Espanyola al Mundial del 85 i quart classificat de la mateixa competició. Un homenatge del Consistori pels èxits del pescador i la seva trajectòria esportiva, a qui han acompanyat avui familiars i amics.

Ducrós, Mas, Arzhanova i Félix han coincidit en destacar el palmarès de Joan Ramón i la seva contribució al món de l’esport subaquàtic “un dels pescadors més coneguts a nivell mundial”, ha destacat la presidenta del CMAS.

A la presentació també han assistit el director general d’Esports, Antoni Martín, els regidors Eva Pomar i Joana Capó de Ciutadans i Sergio Rodríguez i Sandra Barceló de VOX, a més del director tècnic del CMAS, Andrés Sureda, i representants del Comitè Balear i Nacional de pesca submarina.

Comentarios cerrados