PB Els Tamarells, partit i dinar amb socis a Ses Salines

14 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
El 23 de novembre va tenir lloc a Ses Salines un partit entre socis nostres i posteriorment el tradicional dinar de germanor amb sorteig de viatges.
 El partit de futbol-7 fou informal i es va jugar en el camp municipal de la ColĂČnia de Sant Jordi. Es feren dos equips: el Burguera’s Cracks i el Bonet’s Legends.
Per l’equip Burguera’s Cracks jugaren Antoni Oliver, Pedro Medina, Julià Gispert, Marga Burguera, Bel Maria Oliver, Antoni Salom i Antoni Xavier Oliver. Mentre els Bonet’s Legends formaren amb Miquel Bonet, Manu VĂĄzquez, Miquel Àngel Salom, Jaume Mir, Mariona Cavaller i Manuel JimĂ©nez.
 L’Ă rbitre fou Marc Lladonet i s’imposaren per 5-2 els Cracks, amb gols de Julià Gispert (3), Toni Salom i Antoni Xavier Oliver, mentre Jaume Mir i Manuel JimĂ©nez anotaren les dianes dels Legends.
  DesprĂ©s del partit informal, una quarantena de socis es reuniren al Bar Estarellas de Ses Salines per a dinar i veure el partit LeganĂ©s-Barça, que acabĂ  amb triomf dels blaugranes. Acabats de dinar es feu en directe, entre tots els socis, el sorteig de 12 viatges per anar a veure el partit FC Barcelona-AlabĂšs. I entre els socis assistents un viatge per a dues persones per anar a veure el partit FC Barcelona – Granada, que es jugarĂ  el 19 de gener a les 21 hores en el Camp Nou. Els socis afortunats foren els segĂŒents:

Titular, soci nÂș 1031 Antoni Vidal Suñer (CAMPOS) 

1r suplent, soci nÂș 267 Miquel ContestĂ­ RossellĂł (COLÒNIA SANT JORDI)

2n suplent, soci nÂș 890 Miquel Àngel Salom Bonet (SES SALINES)

La Junta Directiva

Comentarios cerrados