PB Els Tamarells, partit i dinar amb socis a Ses Salines

14 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
El 23 de novembre va tenir lloc a Ses Salines un partit entre socis nostres i posteriorment el tradicional dinar de germanor amb sorteig de viatges.
 El partit de futbol-7 fou informal i es va jugar en el camp municipal de la Colònia de Sant Jordi. Es feren dos equips: el Burguera’s Cracks i el Bonet’s Legends.
Per l’equip Burguera’s Cracks jugaren Antoni Oliver, Pedro Medina, Julià Gispert, Marga Burguera, Bel Maria Oliver, Antoni Salom i Antoni Xavier Oliver. Mentre els Bonet’s Legends formaren amb Miquel Bonet, Manu Vázquez, Miquel Àngel Salom, Jaume Mir, Mariona Cavaller i Manuel Jiménez.
 L’àrbitre fou Marc Lladonet i s’imposaren per 5-2 els Cracks, amb gols de Julià Gispert (3), Toni Salom i Antoni Xavier Oliver, mentre Jaume Mir i Manuel Jiménez anotaren les dianes dels Legends.
  Després del partit informal, una quarantena de socis es reuniren al Bar Estarellas de Ses Salines per a dinar i veure el partit Leganés-Barça, que acabà amb triomf dels blaugranes. Acabats de dinar es feu en directe, entre tots els socis, el sorteig de 12 viatges per anar a veure el partit FC Barcelona-Alabès. I entre els socis assistents un viatge per a dues persones per anar a veure el partit FC Barcelona – Granada, que es jugarà el 19 de gener a les 21 hores en el Camp Nou. Els socis afortunats foren els següents:

Titular, soci nº 1031 Antoni Vidal Suñer (CAMPOS) 

1r suplent, soci nº 267 Miquel Contestí Rosselló (COLÒNIA SANT JORDI)

2n suplent, soci nº 890 Miquel Àngel Salom Bonet (SES SALINES)

La Junta Directiva

Comentarios cerrados