Sports de ca Nostra

La FFIB i la RFEF entreguen equipacions de la selecció espanyola femenina al CD San Roque a través del projecte socioeducatiu Naüm

La FFIB i la RFEF entreguen equipacions de la selecció espanyola femenina al CD San Roque a través del projecte socioeducatiu Naüm 

El president de la Federació Miquel Bestard, la Fundació de la FFIB, amb Joan Solano i Pedro Cladera, la membre del Comitè de Responsabilitat Social de la RFEF, Tatiana Ferreira i la responsable de la Comissió de Futbol Femení, María Jesús Tamurejo, han lliurat avui camisetes de la selección espanyola femenina al CD Son Roque, de la mà del Projecte Socioeducatiu Naüm. Una vegada més, s’ha demostrat el compromís social de la RFEF, amb aquest material oficial donat a les jugadores. 
La Fundació de la Federació de Futbol de les Illes i el Comitè de Responsabilitat Social de la RFEF han fet avui una passa més en la seva missió d’inclusió social. Avui migdia ha tengut lloc un acte de lliurament d’equipacions de la selección espanyola femenina al Projece Socioeducatiu Naüm i el C.D. San Roque de Palma. Recordem que el passat estiu la RFEF a través del seu departament de Responsabilitat Social, mitjançant el conveni amb Fútbol para la Igualdad i la FFIB per a fomentar la inclusió sociali visibilitat del futbol femení, va donà equipacions al Projecte socioeducatiu Naüm /CD Son Roca. Aquí s’hi troben nines d’entre 8 i 18 anys on el futbol és una eina social per a elles. Amb el futbol, lluiten pels seus somnis i per les oportunitats que reclamen.

Los comentarios están cerrados.