Sports de ca Nostra

La Penya Arrabal i el Campos, junts contra la violència al futbol

Avui dematí ha tengut joc un acte de reconcil.liació entre les directives de la Penya Arrabal i el Campos. Tots dos equips no han posat cap excusa des del primer moment en què dissabte hagué l’acte de la batalla campal amb la invasió al camp.

Tots dos equips s’han posat a fer feina des del minut 1 per eradicar aquests comportaments. La Penya ja ha decidit com actuarà amb el seu jugador, atesos com reflexa l’acta arbitral, que va celebrar amb provocació quan va marcar l’1-2 al darrer minut de partit. Per part seva, el Campos fa feina per localitzar tots aquells que botaren al camp i formaren part de la violenta escena i sobretot que no es torni a repetir.

A l’acte ha participat el president de la FFIB, Miquel Bestard, acompanyat pel secretari, Manuel Bosch.

Ara serà el Comité de Disciplina qui determini la sanció per als jugadors implicats i el Comitè Antiviolència de la Conselleria d’Esports contra el Campos i les persones que participaren en la brega.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.