CONVENI COL•LABORACIÓ FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS & B THE TRAVEL BRAND

26 noviembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) i la entitat B the travel brand han formalitzat una aliança pels pròxims dos anys que té com a objectiu la millora i la promoció de la pràctica del bàsquet a les Illes Balears.

En representació de cada entitat han firmat l’acord el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens i el director Comercial de B the travel brand, Toni Abrines.

El president de la FBIB ha reconegut que és un dia molt especial pel bàsquet balear i per a la Federació: “Avui s’assigna una aliança estratègica de màxima rellevància pel que suposa al suport a n’aquest esport. Primer per la potència de l’empresa B the travel brand i per les fites que planteja aquest tipus d’acord”.

Pel que fa a l’acord, Talens ha recordat que es tracta “d’un acord de dos anys, no es tracta d’una qüestió puntual. L’aposta ferma de B the travel brand pel bàsquet s’ha reflectit a diferents equips, tenint com a principal referent l’equip de LEB OR. Sempre pensem que el bàsquet balear serà més fort amb una Federació forta i amb clubs forts i avui el que presentem és l’evidència d’aquesta aliança per fer més fort el bàsquet balear”.

Aquest acord converteix a B the travel brand en l’Agència de Viatges Oficial de la FBIB i al temps col·laborarà de manera directa en l’impuls de dos programes de màxima rellevància per a la millora del bàsquet a les Illes. Per una banda, el programa “B the travel brand Freshman” que consistirà en un pla d’acció per atendre les necessitats dels jugadors i jugadores de projecció en edat júnior o post-júnior i afavorir la seva millora esportiva i, per l’altra banda, el programa “B the travel brand Rookie” que permetrà continuar amb el seguiment dels combinats de primer any de les categories de formació.“L’etapa júnior i l’etapa post-júnior (U23) no només a Balears sinó a nivell nacional en la matèria esportiva i, en concret en el bàsquet, és un buit per omplir i sempre hem pensat que a Balears hem de donar suport per a cuidar a aquests jugadors i jugadores que demanden més ajuda per a la seva progressió. I el programa “B Freshman” precisament dóna solució a n’aquesta situació. Seran programes de seguiment continu, tornejos, etc., assegura el president de la Federació.

En quant al programa “B Rookie” dóna solució a un altre qüestió. “Les generacions de Mini Bàsquet, Infantil i Cadet, bàsquet en edat de formació, tradicionalment eren ateses d’una manera directa, contundent i sòlida per part de l’acció federativa amb les generacions de segon any. Però, des de fa tres anys vàrem incorporar una cura a les generacions de primer any que es veurà reforçada amb combinats, encontres, trobades i participacions a tornejos per a aquesta generació rookie”, continua Talents.

Juanjo Talens assegura que “estem encantats perquè aquesta aliança suposa ajudar-nos amb els processos interns, amb ‘agència oficial de la federació i amb la projecció externa de l’acció federativa”.

El director comercial de B the travel brand Toni Abrines, també ha volgut remarcar que “com a B the travel brand estem encantats en ajudar en tot el que tingui a veure amb l’esport base. Entenem que és un projecte a mig i llarg termini. Aquest projecte, juntament amb la Federació balear, permet que apostem per ell perquè creiem que els joves han de tenir una oportunitat a dins Balears. Estem Il·lusionats. No només volem un equip d’elit, sinó que també aquests al·lots i al·lotes tinguin una oportunitat”.

Cal destacar que l’equip B Freshman començarà amb aquest nou projecte amb la participació en el proper Trofeu Internacional a Inca els propers dia 6, 7 i 8 de desembre. Aviat tindreu més informació d’aquest Torneig.

Comentarios cerrados