PB Els Tamarells, posam en marxa la VI Trail Solidària ( JESÚS LEÓN ARIZA ENS NECESSITA)

8 noviembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

El diumenge 15 de desembre tornarem a organitzar una nova edició de la Trail Solidària. En el 2014 fou per Joan Garcia Manresa de Campos, en el 2015 per Antoni Jiménez Oliver de Felanitx, en el 2016 per Verónica Miranda de Santanyí i Alberto Pérez de Felanitx, en el 2017 per Aspanob Balears, en el 2018 pels municipis més afectats per les inundacions del Llevant, i en el 2019 serà per Jesús León Ariza de Calonge.

  En Jesús pateix la distròfia muscular de Duchenne, és una malaltia neuromuscular hereditària que afecta un de cada 3.500 infants arreu del Món, exclusivament nens. I que actualment no hi ha cap cura per a la malaltia. L’objectiu del tractament és alleujar-ne els símptomes, amb mesures de recolzament: fisioteràpia, psicomotricitat, logopèdia, teràpia ocupacional i control de les complicacions.

  La família d’en Jesús arrossega greus dificultats econòmiques per a poder fer front al dia a dia del nin, perquè pugui tenir una digna qualitat de vida. El 15 de desembre en el Parc Municipal de Felanitx, estarem al seu costat, donarem passes per Jesús León.

  Com en altres edicions necessitarem la implicació d’entitats, establiments que ens puguin oferir obsequis per la rifa solidària, esportistes i no esportistes, voluntaris, etc. Totes les mans sumaran per ajudar a en Jesús. Aquest dilluns dia 11 a les 21 hores en la nostra seu (carrer Horts, 50 de Felanitx) farem reunió de voluntaris per tal d’organitzar i programar totes les accions que durem a terme les properes setmanes. Tothom que pugui serà benvingut.

 Marcau aquesta data en el calendari, la sisena Trail Solidària ja està en marxa. 

La Junta Directiva

Comentarios cerrados