Sports de ca Nostra

Sergi Campoy arriba als 150 partits amb el CE Constància

El jugador del primer equip Sergi Campoy va complir el passat dissabte davant el Llosetense els 150 partits amb la camiseta del club.

Campoy va arribar al club en la temporada 2011-2012. En aquell temps, l’entrenador era Nico López, actual entrenador del Llosetense. És a dir, que Campoy va complir el seu partit 150 davant el míster que el va fer debutar a Inca.

El migcampista ha viscut els millors anys de la història recent del club inquer: campionat de Tercera Divisió i ascens a Segona B, dos anys a Segona B, eliminatòria de la Copa del Rei davant el Melilla…Després d’aquests grans anys va jugar al Binissalem i després va haver de partir a Barcelona per estudis. A la ciutat condal va jugar amb el CE Europa, un clàssic del futbol català.

En la temporada 2017-2018 Campoy tornà a Inca i fins a l’actualitat. Com ell mateix ha declarat: “Estic orgullós de vestir els colors d’aquest club, em sent un constancier més.”

Des del club estam molt contents de tenir-lo amb nosaltres. Amb aquests anys s’ha convertit en tot un exemple pels més petits.

 

Premsa CE Constancia

Los comentarios están cerrados.