CCE SANT LLUIS , REGIONAL PREFERENTE, El sabor de la victòria no arriba

29 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

caure derrotats amb les botes posades, encadenen una altra jornada sense conèixer la victòria en el considerat «grup de la mort» de la Copa.

Els lluissers van estar ben plantats sobre el terreny de joc des de l’inici, però van ser els visitants els que van tenir el domini del partit. Així, el quadre de Sant Martí va tenir la seva primera arribada clara als 10’, que no van desaprofitar per mediació d’Elliot que superava al porter Oscar (0-1)

El líder de grup estrenyia amb el pas dels minuts i va estar prop de fer el 0-2 amb un tret que va marxar per molt poc. També va poder fer-ho tres minuts més tard, el quadre de Ses Canaletes en una de les poques aproximacions amb perill del primer temps.

Després de la represa els de Víctor Pérez van saltar a la gespa amb la mateixa actitud, encara que l’encontre se’ls posaria més costa amunt en el tram final. Tocava remuntada d’un quadre local que va buscar la igualada en la mesura que va poder, sent els contraatacs la seva millor arma, encara que sense encert. No obstant això, l’equip que va tenir l’efectivitat va ser el líder, que en el 78’ va fer el 0-2 per mediació de Llonga que va recollir el rebutg del travesser després d’un tret de Frank que va repel·lir la «fusta».

Malgrat sofrir un altre dur cop, els blaus no van llançar la tovallola i van continuar intentant-lo fins al final, el sabor de la victòria aquesta temporada de moment no arriba. Finalment els tres punts van marxar de Ses Canaletes, no obstant això toca tornar a intentar-ho de nou en un altre duel davant un rival que li ho juga tot, aquest pròxim dissabte a les 16.30 hores toca visitar San Carlos, nova oportunitat d’aconseguir el que tant es necessita, la victòria.

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados