El Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic congregarà 339 esportistes al Pavelló Joan Seguí

24 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Enguany la competició s’emmarca dins els actes del 75è aniversari de la Federació de Patinatge de les Illes Balears

José Hila: “75 anys d’història de la Federació han estat testimoni de grans èxits esportius, del bon nivell de les patinadores i dels patinadors de les illes i del creixement de totes les seves modalitats”

Palma, 24 d’octubre de 2019.- El batle de Palma, José Hila; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico, han presentat aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma el XXII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic, que enguany s’emmarca al 75è aniversari de la Federació.

La competició es durà a terme aquest cap de setmana al Pavelló Municipal Joan Seguí de Son Rapinya. A la seva 22a edició el Trofeu aconsegueix un nou rècord de participació amb la inscripció de 339 esportistes de 15 clubs de les Illes Balears, Catalunya i Andalusia, a més dels 35 tècnics que participaran a l’organització.

Hila ha dedicat unes paraules d’agraïment als esportistes de la sala i ha felicitat a tota la família del patinatge per aquests “75 anys d’història que han estat testimoni de grans èxits esportius, del bon nivell de les patinadores i dels patinadors de les illes i del creixement de totes les seves modalitats”. En finalitzar, el batle ha lliurat una placa commemorativa al president de la Federació.

Per la seva banda, Rico ha donat les gràcies a l’Ajuntament pel seu suport i ha destacat la bona acollida que té any rere any aquest Ciutat de Palma que ja compleix 22 anys i que enguany “s’ha hagut de dividir en distintes sessions pel gran nombre de participants”.

Amb motiu del 75 aniversari, es sumen a aquesta edició dues categories extraordinàries de Llegendes i Veterans; així, els patinadors i patinadores estaran repartits en vuit categories: 58 en Elit, 50 en Absolut, 88 en Aptitud-Iniciació, 45 Elit Show, 5 Elit Quartet, 6 Veterans, 8 Llegendes i 79 en principiants, que varen competir el passat 5 d’octubre.

Les tres jornades del Trofeu arrencaran aquest divendres a les 14 hores amb els entrenaments oficials i la competició de Aptitud-Iniciació, que començarà a les 18.45 h. Dissabte, de 9 a 14 h es duran a terme les proves de les categories Absolutes, Solo Dansa, Parelles i Quartet. L’horabaixa, de 16 a 21.30 hores competiran els Alevins, Infantils, Cadets, Elit, Show, Veterans i Llegendes.

El diumenge la competició es desenvoluparà entre les 9 i les 12 hores a càrrec dels esportistes d’Elit en la resta de categories, Sènior, Junior, Juvenil i Show. En finalitzar cada jornada es realitzarà la desfilada dels participants, i el lliurament de trofeus i medalles.

Aquest XXII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic té un caire solidari, atès que la recaptació de les entrades es destinarà a l’Associació Senegal de Mallorca, ASEMA, Zaqueo i Es Refugi de Palma.

A l’acte de presentació han assistit també, el director general d’Esports, Antoni Martín; el regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira; el regidor del grup municipal popular, David Díez; la tesorera de la FPIB, Lady Joana Castillo; Patricia Simonet, en representació de Mian; tècnics, i patinadors i patinadores que competiran aquest cap de setmana.

Comentarios cerrados