Nordic Walking Saludable (octubre – desembre 2019)

15 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable ├ęs acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir h├ábits saludables. ├ës una activitat molt apropiada per a tots els grups de poblaci├│, f├ácil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’├ámbit fisiol├▓gic, psicol├▓gic i social.
Les persones interessades poden enviar un correu electr├▓nic a┬ánordicwalking@palma.es┬áo es poden inscriure a l’inici de l’activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i fruita per cortesia MercaPalma. Tamb├ę es posa a la seva disposici├│ el pr├ęstec de bastons

Rutes
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als seg├╝ents Centres de Salut:

19 d’octubre CS Escola Graduada *Punt de trobada: pla├ža de Raimundo Clar
26 d’octubre CS Son Cladera
9 de novembre CS Valldargent *Punt de trobada: pla├ža de Serralta
23 de novembre CS Coll d’en Rabassa
14 de desembre CS S’Escorxador
28 de desembre CS Santa Catalina

Comentarios cerrados