Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis ; Sense premi a Sant Bartomeu (Galeria de fotos)

15 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El Juvenil va caure en la seva visita a sòl ferrerienc i va acabar perdent per 3-1. Els de Moyano, que van estar a un nivell alt durant els 90 minuts, van competir fins al final un partit que va començar a animar-se, amb eficàcia de cara a porta, a partir del minut 77 amb el primer gol dels de Kike Romero.

GALERIA DE FOTOS

 

En un partit molt travat que es va acabar complicant amb el 2-1 a poc més de sis minuts d’hora per al final, el gol de Kevin Pina en el 83 i el seu segon tant a nivell particular en el 89, va fer que els nostres van posar genoll al terra només en aquest moment.

El CCE Sant Lluís va sortir molt enxufat en els primers minuts de joc aconseguint seguir amb la claredat d’idees del seu anterior partit davant la UD Mahón. Els locals, aportaven més presència física que els blaus, avui de negre/groc, no obstant això, la continuïtat de ritme de pilota i la mobilitat dels seus davanters en punta d’atac posava en seriosos dubtes a la defensa blaugrana.

Amb el 0-0 al descans, i malgrat els acostaments a totes dues porteries, tots dos equips van tornar del pas pel túnel de vestuaris amb més intensitat i idea de fer mal al seu rival. Les substitucions donaven aire a tots dos equips i els tècnics es posaven a la feina per a variar des de la seva posició l’esdevenir final de la trobada. En el 77, Marcos Marín, acabat d’incorporar al partit avançava als de Sant Bartomeu i deixava poc temps als de Moyano per a donar la volta al tant dels locals.

El gol va regalar als locals un escenari de partit còmode. Amb un bloc ben posat en camp propi, no van deixar que els lluissers se sentissin a gust combinant per a trobar espais en atac i les pèrdues de pilota propiciaven ràpides contres que els afavorien. Biel Morales, aconseguía tornar a posar les taules en el marcador, només dos minuts després i deixava tot com al principi (1-1, 79′).

A partir d’aquest moment la trobada es va tornar encara més travada i intensa en el centre del camp, però amb molt poques arribades. En el 83′, una pena màxima decretada pel col·legiat a favor dels de Kike Romero, va permetre a Kevin Pina tornar a posar per davant als locals. No va acabar aquí el partit, els blaus van tornar a intentar-lo, però aquesta vegada sense èxit, de nou Kevin Pina, en el 89′ posava en més avantatge als seus, estava el partit vist per a sentència malgrat l’esforç dels de Moyano.

El cop va ser dur però l’equip no va baixar els braços, no obstant això es va esgotar el temps i fins aquí va arribar l’esforç dels lluissers. El Juvenil va creure més que mai en la remuntada amb el gol de Biel, però els tres punts es van quedar en Sant Bartomeu.

 

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados