PB Els Tamarells, aquest cap de setmana la nostra penya amb la Federació a Formentera

11 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Aquest cap de setmana les penyes barcelonistes de les Illes Balears tenen cita a Formentera, on es celebrarà l’Assemblea anual de la Federació de Penyes, acompanyada de diversos actes en els que participaran els penyistes.

  Pel dissabte, després de dinar, està prevista l’assemblea, i just després un col·loqui de barcelonisme que versarà damunt la Final de la Recopa de 1979 celebrada a Basilea, que enguany compleix el 40 aniversari, i en el que intervindran els ex jugadors Juan Manuel Asensi, Rafael Zuviría i Joan Estella, ambaixador de les penyes balears. Acabarà la jornada amb un sopar de gala, organitzat per la penya amfitriona.
  El diumenge matí els penyistes participaran en una activitat de senderisme per la zona de Ses Salines de Formentera, i es clourà amb un dinar de germanor a Cala Saona.
  La PB Els Tamarells, com en les anteriors ocasions a Eivissa i Menorca, hi serà present i estarà representada per varis membres de la junta directiva.
  S’espera un cap de setmana de barcelonisme viscut en la màxima intensitat.
 
 La Junta Directiva

Comentarios cerrados