VOLEIBOL ; CURS D`ENTRENADOR DE NIVELL 2

10 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Volem informar que el prĂČxim mes de desembre, concretament del dia 5 al 8, tendrĂ  lloc al Palma Arena un nou curs d’entrenador de nivell 2, la data lĂ­mit per apuntar-se es dia 15 de novembre.

El cost del mateix es de 250€ a ingressar a la compte de la federació: ES21 2038 3461 58 6000043869. Es necessari per formalitzar la inscripció, emplenar la fulla ajunta i enviar-la juntament amb el justificant de pagament al mail de la federació: federacion@voleibolib.net.

Recordam que tots aquells entrenadors de nivell 1 que estan autoritzats a nivell 2, estĂĄn obligats a fer el curs per no perdre la llicencia.

TambĂ© volem informar que degut als canivs produits al consell superior d’esports per a les titulacions de tĂ©cnics esportius, potser que aquest sigui el darrer curs que poguem celebrar a Balears, per tant esperam que no deixeu passar l’oportunitat.

 

 

ADJUNTO:

 

 

Comentarios cerrados