Juvenil ; CCE Sant Lluis -Mahón (4-1)Victòria contundent davant el líder

8 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’equip juvenil va aconseguir una importantíssima victòria , per un contundent 4 a 1, davant el líder del grup 1 de la competició de Copa, la UD Mahón, que arribava a Ses Canaletes amb el bagatge de no haver encaixat una derrota en la competició i mostrant-es com un rival complicat.

Els de Moyano van sortir al terreny de joc molt ben plantats, fent-es amb el domini de l’esfèric, davant una UD Mahón que semblava estar esperant una oportunitat per a demostrar per què és el líder destacat, amb alguna jugada de qualitat que pogués obrir el marcador.  De fet no és va poder comptabilitzar cap tir entre els tres pals fins al gol de l’empat, ben entrada la primera meitat.

Eren els blaus els que més s’acostaven a l’àrea rival, i els primers que van disposar de l’oportunitat de posar-es per davant amb el gol de Nacho Martínez (1-0, 7′). Només cinc minuts més tard arribaria una altra dels claríssimes ocasions de gol de què van disposar els nostres, en aquesta ocasió de nou Nacho va quedar davant el porter maonés, que salvar els mobles després d’una gran jugada de Josep i Peñato, que ja havien sobrepassat a la defensa visitant. A partir de l’equador del primer temps, els de Luis Parra van anar *millorant i enganxant algun contraatac amb Romero en punta d’atac. Fruit d’això, els va arribar el premi del gol, per mediació de Toni Pons (1-1, 40′).

El premi al bon futbol arribaria en el segon temps, un servei de cantonada botat per Peñato i rematat per Sergi acabar en una parada del meta visitant, quedant la pilota morta als peus de Jaume Rotger que només va haver d’empènyer (2-1, 59’). Amb el marcador a favor i els canvis, els de Moyano van agafar velocitat de creuer i van liquidar el partit amb dos punts, en el 58’ i en el 79’, tots dos de Jaume Mora.

Va poder ampliar-se l’avantatge, no obstant això els blaus van preferir guardar forces per als pròxims tres partits, a la recerca d’una de les places de semifinals de Copa.

 

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados