L’IME inicia dissabte una nova edició del programa gratuït de Barridiades

3 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Francisco Ducrós: “Les jornades de Barridiades fomenten les relacions intergeneracionals i contribueixen a crear espais de convivència i vincles veïnals mitjançant l’esport”

La programació del darrer trimestre de l’any arribarà a dotze barris de Palma

Amb l’objectiu d’impulsar hàbits sostenibles i reduir els residus plàstics els participants rebran un bidó d’aigua d’alumini

Palma, 3 d’octubre de 2019. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) inicia aquest dissabte a Sant Jordi una nova edició de Barridiades. El programa es durà a terme del 5 d’octubre al 28 de desembre i oferirà 12 jornades ludicoesportives completament gratuïtes, que tindran lloc tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma.

Els principals objectius del programa són promocionar i apropar la pràctica esportiva a infants i joves de manera amena i divertida, fomentar valors com la tolerància, la integració, l’educació i la inclusió; així com impulsar els hàbits saludables a les barriades de Palma.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha explicat que les activitats que es duen a terme a Barridiades “fomenten les relacions intergeneracionals i contribueixen a crear espais de convivència i vincles veïnals mitjançant l’esport”.

Les jornades estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys i comptaran amb una àmplia oferta d’activitats com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d’altres d’esports adaptats. Els infants també hi podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’educació viària a càrrec de la Policia Local de Palma.

Cal destacar la promoció d’esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Aquests, contribueixen a la sensibilització i la difusió d’esports destinats a persones amb diversitat funcional.

Com a novetat, amb l’objectiu d’impulsar hàbits sostenibles entre els més petits i reduir els residus plàstics, els participants rebran un bidó d’aigua d’alumini amb la imatge del programa. A més, se’ls donarà un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Les dotze jornades del programa, que es duran a terme d’octubre a desembre, són les següents:

5 d’octubre, plaça del Bisbe Planas, Sant Jordi.

19 d’octubre, plaça de Miquel Riera i Perelló, la Indioteria.

26 d’octubre, parc de la Fertilitzadora, Son Costa.

2 de novembre, plaça de les Cales de Mallorca, Son Cladera.

9 de novembre, parc de Nelson Mandela, Can Capes.

16 de novembre, carrer de Sant Joan de la Creu, Son Ferriol.

23 de novembre, plaça de Raimundo Clar, el Sindicat.

30 de novembre, carrer de Santa Maria Josepa, Son Fortesa Nord.

7 de desembre, carrer de Josep Maria Llompart, el Rafal Vell.

14 de desembre, parc de Kristian Krekovic, Nou Llevant.

21 de desembre, Pistes Esportives José M. Usandizaga, Son Oliva.

28 de desembre, plaça dels Nins, l’Arenal.

Comentarios cerrados