La cursa Mou-te per Son Gotleu – Milla Ciutat de Palma es durà a terme el 6 d’octubre

3 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

L’activitat està organitzada per Benestar Socia i les entitats esportives Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistad

Palma, 2 d’octubre de 2019.- La regidoria de Cultura i Benestar Social a través del Centre Municipal de Serveis Socials Gregal, coorganitza juntament amb les entitats esportives Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistad la cursa Mou-te per Son Gotleu – Milla Ciutat de Palma i la 12a Jornada Multiesportiva per a la intergració.

La col·laboració de l’Àrea de Benestar Social s’emmarca en una sèrie d’actuacions del Centre Municipal de Serveis Socials de Gregal, realitzades conjuntament amb altres entitats i serveis de la zona duen a terme a Son Gotleu i que tenen com a objectiu promoure estils de vida saludable.

L’objectiu final de la cursa i la jornada multiesportiva és difondre una imatge positiva d’un barri fortament marcat per l’estigma social. D’altra banda, i per promoure estils de vida saludable es pretén visibilitzar accions que aporten salut al barri, i conscienciar les famílies sobre la importància tant dels hàbits saludables com de la pràctica d’esport i de l’alimentació saludable.

En aquesta edició 2019 s’espera la participació d’unes 300 persones entre els inscrits a les curses per adults i els infants inscrits a la jornada multiesportiva. Enguany a més de les diferents proves emmarcades dins la milla i la cursa de 5 km, s’ha afegit al programa la milla caminant amb la idea de promocionar la participació de les famílies del barri i de la resta de Palma.

Les inscripcions es poden fer a www.elitechip.net o al circuit els mateix dia fins a 30 minuts abans de la competició. Les inscripcions a la jornada multiesportiva, i les curses infantils són gratuïtes. Així mateix, els adults empadronats a Son Gotleu es poden inscriure gratuïtament al Centre Municipal de Serveis Socials de Gregal.

A més, a www.elitechip.net es poden fer aportacions econòmiques (inscripcions com a fila zero) que es destinaran a projectes comunitaris que duen a terme entitats de l’àmbit social al barri.

Comentarios cerrados