Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; xerrada arbitral sobre les noves normes

Els col·legiats de la delegació de Menorca del Comitè Tècnic d’Àrbits, Pedro Bermudez i Xavi Torras, van ser els encarregats d’explicar les novetats de les regles de joc

En la tarda del divendres components de l’equip Regional, així com els tècnics i delegats de la resta de categories van rebre una xerrada arbitral sobre les noves normes que s’implanten per a la temporada 2019/2020.

Els col·legiats de la delegació de Menorca del Comitè Tècnic d’Àrbits, Pedro Bermudez i Xavi Torras van ser els encarregats d’explicar les novetats de les regles de joc a un nodrit grup de futbolistes i tècnics blaus en el Saló d’Actes del CCE Sant Lluís. Tots dos àrbitres també van resoldre els dubtes que van sorgir en el transcurs de la xerrada.

En finalitzar la xerrada, tots els presents van gaudir d’un temps de tertúlia acompanyats d’un aperitiu cedit pels nostres patrocinadors, Forn Ca’n Paco i Restaurant La Bolla.

📸 Carla Serrano Segui

 

GALERIA DE FOTOS

Los comentarios están cerrados.