El sal贸 de Plens acull la recepci贸 de la Junta Directiva de la Federaci贸 Espanyola i Balear de Karate

27 septiembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L鈥檃cte s鈥檈mmarca en la celebraci贸 de la I Gala del Karate Balear

Francisco Ducr贸s ha donat la benvinguda i ha lliurat una litografia de l鈥檕bra de Mir贸 als membres de les dues federacions

Avui mat铆 el sal贸 de Plens de Cort ha acollit la recepci贸 dels directius de la Federaci贸 Espanyola i Balear de Karate amb motiu de la celebraci贸 de la I Gala del Karate Balear, que es dur脿 a terme aquest horabaixa a les 19 h a la Fundaci贸 Sa Nostra.

El regidor d’Esports, Francisco Ducr贸s, i el director general d’Esports, Antoni Mart铆n, han donat la benvinguda al president de la Reial Federaci贸 Espanyola de Karate, Antonio Moreno Marque帽o, al president Federaci贸 Balear de Karate, Jos茅 del Pozo, i als 24 membres de la Junta Directiva.

Ducr贸s ha traslladat la felicitaci贸 en nom del Consistori per la iniciativa d鈥檃quest acte de reconeixement a la fam铆lia del Karate i ha lliurat als assistents una litografia de l鈥檕bra 芦Aiguafort en negre禄, que pertany a la Col路lecci贸 Fundaci贸 Pilar i Joan Mir贸, de tiratge limitat. Aix铆 mateix, del Pozo ha lliurat dues plaques d鈥檃gra茂ment al Consistori.

A la gala d鈥檃quest horabaixa es guardonaran als 16 Clubs amb una traject貌ria superior a 20 anys, als 脿rbitres internacionals i nacionals, c脿rrecs t猫cnics que han dedicat el seu temps i feina a la Federaci贸 i als 58 esportistes que han estat medallistes nacionals i internacionals des dels inicis de la Federaci贸.

Tamb茅 coincideix amb el 25 aniversari de la creaci贸 del conveni per dur a terme la Lliga de l’esport federat en les categories des de Benjam铆 fins a Cadets / J煤niors.

Comentarios cerrados