Sports de ca Nostra

El saló de Plens acull la recepció de la Junta Directiva de la Federació Espanyola i Balear de Karate

L’acte s’emmarca en la celebració de la I Gala del Karate Balear

Francisco Ducrós ha donat la benvinguda i ha lliurat una litografia de l’obra de Miró als membres de les dues federacions

Avui matí el saló de Plens de Cort ha acollit la recepció dels directius de la Federació Espanyola i Balear de Karate amb motiu de la celebració de la I Gala del Karate Balear, que es durà a terme aquest horabaixa a les 19 h a la Fundació Sa Nostra.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el director general d’Esports, Antoni Martín, han donat la benvinguda al president de la Reial Federació Espanyola de Karate, Antonio Moreno Marqueño, al president Federació Balear de Karate, José del Pozo, i als 24 membres de la Junta Directiva.

Ducrós ha traslladat la felicitació en nom del Consistori per la iniciativa d’aquest acte de reconeixement a la família del Karate i ha lliurat als assistents una litografia de l’obra “Aiguafort en negre”, que pertany a la Col·lecció Fundació Pilar i Joan Miró, de tiratge limitat. Així mateix, del Pozo ha lliurat dues plaques d’agraïment al Consistori.

A la gala d’aquest horabaixa es guardonaran als 16 Clubs amb una trajectòria superior a 20 anys, als àrbitres internacionals i nacionals, càrrecs tècnics que han dedicat el seu temps i feina a la Federació i als 58 esportistes que han estat medallistes nacionals i internacionals des dels inicis de la Federació.

També coincideix amb el 25 aniversari de la creació del conveni per dur a terme la Lliga de l’esport federat en les categories des de Benjamí fins a Cadets / Júniors.

Los comentarios están cerrados.