Juvenil ; CCE Sant Lluis – CD Menorca B (‘0-4) Més ombres que llums

23 septiembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Primera derrota del juvenil com a local, a les mans d’un CD Menorca B molt solvent en labors defensives i ofensives que va apel·lar a la seva experiència i millor preparació per a tenir lligat en curt als de Moyano.

El tècnic lluisser va incloure en l’onze a nou jugadors de primer any, al costat de Peñato i al porter Samu, per a intentar fer un pas al capdavant i competir davant un equip B mahonés, que porta des de principis de juliol realitzant pretemporada amb els seus companys de l’A de Lliga Nacional Juvenil.

Cal parlar d’una primera part on el partit va poder prendre un altre rumb als 10 minuts, quan en una gran triangulació entre Nacho i Josep Pons, va acabar enviant aquest últim per sobre del travesser després d’una gran intervenció del meta Fuentes. Quan els locals encara estaven lamentant l’ocasió desaprofitada, una pilota als peus del mahones Alex Gutierrez sense aparent perill, va acabar en el fons de les malles després d’una vaselina inesperada per a tots que posava per davant als de Finestres. Com de jugada no hi havia manera de trenar alguna acció, va haver de ser una situació de poca tensió en defensa dels nostres la forma en la qual s’avancessin els blaugranes.

Per darrere en el marcador, els de Ses Canaletes, van acusar el cop, perdent el nord durant la resta de la primera part i sense trobar situacions de joc que li fessin tornar a enganxar-se al partit. En una altra jugada sense aparent perill, una indecisió i falta de contundència en defensa, va acabar per deixar en safata el segon gol a Marc Vidal que no va desaprofitar la situació que es va trobar (0-2, 24′). El descans havia de ser un abans i un després en el partit, on els de Moyano havien de tornar a competir davant un rival que estava sent millor.

No obstant això, res més arrencar la segona meitat, una altra falta de tensió en defensa després d’una perduda en el centre del camp, va posar més terra pel mig i posava el partit en safata als de Maó. Marc Vidal robava i tirava la contra amb Angel Gonzalo, que tornava cedir al seu company per a, a plaer, anotar el tercer.

Una acció ràpida i astuta d’estratègia en la qual la defensa lluissera no estava encara en situació, va acabar per ser el quart tant, obra de Marc Cardona que va aprofitar la «pájara» blava per a anotar el quart punt a plaer. La intensitat i la tensió no van aparèixer en els locals i van deixar en safata als blaugranes el comandament del partit. No va haver-hi manera d’aconseguir fer aquest «click» que els fiqués en partit, i el 0-4 va resultar definitiu perquè els tres punts volessin de Ses Canaletes en un partit amb més ombres que llums per al juvenil.

El conjunt de Moyano ja noves comptes i diumenge que ve visitarà al CE Mercadal a Sant Martí (12.00) amb l’obligació/necessitat de recuperar sensacions de pretemporada i competir de principi a fi, equip per a això hi ha i de sobres.